Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek olyan történetet -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan történetet - saját is lehet -, ahol a pár szakítás után újra összejött és azóta is boldogok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó... blablabla

Mégis nem egy olyan történetet hallani, ahol a pár szakított, vagy akár elváltak, majd idővel - akár évek múltán - újra összejöttek és már eltelt azóta jó pár év, akár 10-nél is több és végülis az idő bebizonyította, hogy jó döntés volt összejönni újra, mert azóta is boldogan élnek. Érdekelne, hogy a szakítás előtt mennyi ideig voltak együtt, mi a volt a szakítás oka, hogy jöttek újra össze és mikor, mi változott ami miatt működik a kapcsolat. Egyszóval minden érdekelne, saját történet is jöhet :)

Köszönöm.

2018. nov. 8. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi 10 év házasság után költöztünk külön a férjemmel, a lányaink 7 és 9 évesek voltak. Mindketten sokat tanultunk a különélés alatt. Kb egy év után kezdtük újra, 5 évre rá született a harmadik gyerekünk, aki már 14 éves. Lassan 31 éves házasok leszünk.
2018. nov. 9. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Én tudok mondani ilyet is olyat is. Van akiknek bejött az újrakezdés (barátaimnak) van akinek nem (nekem az exemmel)

Azt gondolom hogy nem mindegy ki szeretné újrakezdeni, az a személy aki szakított vagy az akivel szakítottak? Egyértelműen jobbak az esélyek, ha a szakító fél szeretné folytatni. Az sem mindegy hogy mennyi ideje voltatok együtt korábban? Ha egy több éves kapcsolat ment tönkre, akkor ott már jól megismertétek egymást. Ott nem elég egy pillanatnyi rossz hangulat a szakításhoz. Míg egy kezdődő kapcsolatban akár az is elég, hogy épp rossz kedved van... és itt még nincs meg egymas megismerése sem, nem alakultak ki kötelékek sem.

Ha bennem merülne fel ilyen, biztosan megpróbálnám újrakezdeni. Nem akarnék később azon agyalni hogy lehet elszalasztottam a boldogságom. Nincs veszteni valód azt hiszem.

2018. nov. 11. 08:44
 13/13 anonim ***** válasza:
En ismerek olyat akik ot ev utan szetmentek egy evre majd ujra osszejottek. Azert mert ez az elet rendje /mondtak ok/ hazassag, gyerek. Idilli kapcsolat, minta csalad, kozirigyles.Lenne ha a pasi nem a ferjemnek mondana el mikor kivel merre, a no meg nekem 👆🏻
2018. nov. 11. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!