Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha zavar, hogy a feleségem túlságosan puccosan öltözködik?
Ja h kalitkában él.. Persze h be kattan majd lassan egyre inkább h az élete a 4 fal ovi gyerek dolgozni nem engeded és még nőként se öltözhet ugy ahogy neki tetszik mert téged az zavar h nőiesen megy utcára,itt veled van a baj.. Emberek közé kéne engedni nyomorultat,miért ne dolgozhatna a nő is? Sajnálom szegényt mert elég szar lehet bezárva élni...
58N
Így érzi magát nőnek. Biztosan előtte sem öltözködött szerényen. Ha nem tetszik, akkor ismered a mondást: aki, amilyen virágott tépett...
Esetleg ülj le vele megbeszélni, hogy kicsit hivalkodónak tartod egy családanyához.
Nem minden nő dolgozik, de aki igen, ő is ad(hat) magàra, és kell is.
Én sem dolgozom, nekünk ez egyenlőre most több szempontból így felel meg.
De míg dolgoztam, még télen is magassarkúban jàrtam, nem zavart se a buszozàs, se a jég.
Én sem érzem magam kalitkàban, nem vagyok bezàrva, tény, hogy sokkal több mindenre jut időm, mint munka mellett.
Cseppet sem unatkozom, 120nm-es hàzban feltalàlom magam, főleg egy ekkora udvaron, a viràgok és növények között.
Mindennap főzök, szenvedélyem.
A gyerekemre is bőven jut idő, pàromra szintúgy, magammal is tudok foglalkozni.
Az öltözködéshez meg még annyit, minden nő szeret csinosan közlekedni, és otthon sem elhagyni magàt.
#26 errol beszeltem.
Kerdezo: de akkor tulajdonkeppen mit csinal a nejed? Mert eddig azt olvastuk h miket nem.
Valahol normalis h mivel semmi dolga, valamiben probal kitunni. O az oltozkodesben talalta ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!