Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha zavar, hogy a feleségem túlságosan puccosan öltözködik?
#16 Az miért baj, ha egy nőnek sok a szabadideje.
Hiàba hogy a suli 10 perc reggel, mégis felöltözöm csinosan, mert úgy érzem jól magam.
Kérdező, örülj neki, hogy ilyen feleséged van :)
Nekem pàrom szereti is, hogy képes vagyok még reggel is a hajammal, a sminkemmel foglalkozni.
Senki, csak meglepett, hogy miért baj a sok szabadidő.
Mindegy.
Mivel otthon van, nem dolgozik, ezért ha "+kiszabadul" szükséges Neki az,hogy nőnek érezze magát. Gondolom vásárol...ha vásárol pedig valahová fel kell vennie a ruhákat.
Lehet,hogy érdemes lenne 4 órában munkát vállalnia amíg a gyerekek iskolában vannak.
Nekem nem az öltözködéssel van bajom, ez rendben van egy igényes nő részéről. Inkább azzal,hogy én kicsit pótcselekvést látok az egész mögött.
Bizonyára csinos lenne a munkahelyén is, de kialakulna egy más szemlélet, értékrend is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!