Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Máshogy néztek ezek után a feleségetekre?
Esküvőt tervezünk a párommal. Még nem most, de fiatalon szeretnénk szülők lenni, így az esküvő után elkezdenénk "dolgozni" a baba projekten. Nagyon szeretnék anya lenni, de ugyanakkor szeretnék megmaradni nőnek is. Szeretném, hogy a szülés után is kívánatosnak, vonzónak érezhessem magam. Ilyenkor ugye megváltozik egy nő teste. Ti, férfiak, hogyan viseltétek ezt? Ugyanúgy tudtatok nézni a pártokra? Továbbra is megvolt a szikra? Vagy elmúlt? Tartok ettől egy kicsit, sőt, nem is kicsit.
21N
Az a nő szép akit szeretnek. Ha szeret szép vagy, pocakosan is.
Bent lenni meg nagyon, nagy élmény, életre szóló!
vicces, hogy azokat a válaszokat pontozták le, ahol érezhetően van már gyerek.
igen, mi már kevésbé romantikusan látjuk a dolgokat.
akaraterő maximum ahhoz kell, hogy ne legyen szőrös a lábad.
ahhoz, hogy továbbra is nő maradj, ez kevés. és lehet, hogy újat mondok: ízig-vérig nő lehetsz szúrós lábbal is.
a kívánatosság nem garancia arra, hogy a férjed meg fog kívánni (sajnos).
amikor a gyerekem picike volt, és nekem meg szőrös a lábam, bevetettem a nehézfegyverzetet: az intelligenciát és a humort. nem is ment félre a férjem, szőrök ide vagy oda.
A legtöbb durva elhízásért a fogamzásgátló okolható!
Amíg szeded, nincs baj, de miután abbahagytad, és szültél, nagyon el lehet hízni. Már régen megfigyeltem az embereket ilyen szempontból. Most is van épp egy lány a családban, aki szedett, és most abbahagyta. Még nem is terhes, de majdnem kétszerakkora lett! Pedig nagyon csini lányka volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!