Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Férjek azt hiszik, a házasság szerelmi alapon jön léte, feleségek tudják, hogy ez csupán üzleti társulás"?
Attól még, hogy szerinted általános, nem az. Pont, hogy a férfiakra jellemző ez, csak nem a kávèfőzőre fáj a foguk, hanem az elktronikai berendezésekre. És a végsőkig elmennek, hogy minél kevesebb gyerektartást kelljen fizetni a saját gyerekükre. (Családvédelemben dolgoztam, bp-en amúgy, de nem hiszem, hogy vidéken más lenne a helyzet). A fèrfi lakása vagy közös lakás sosem lesz jogilag a nőé... ez urban legend. Max annyi, hogy nem adhatja el a ffi a közös lakást a gyerekek feje felől, ha a nő nem akarja.
Amúgy meg a házasság/együttélés valóban üzleti társulás is.
Hülyeség...
Végrehajtàsi ügyszakban dolgoztam bírósàgon. Hegyekben àlltak a gyerektartàsi ügyek. Nem egyszer talàlkoztam is anyukàkkal akik ott sírtak, hogy a pasi menekül akàr külföldre is , vagy, inkàbb feketén dolgozik, csak hogy ne kelljen a gyereke utàn fizetni.
Utolsó: Azért mert addigra a nők annyira kizsigerelték őket, hogy még a gerincük is elveszett és emiatt menekülőre fogták a paraziták, akik csak megcsinálni tudták a gyereket, nemigaz?:) A kérdés komolyságához mérten akartam csapát mérni a józanészre:) Remélem sikerült:)
Ki mint él, úgy ítél. Bár a bírók kevesen vannak, azok is résrehajlóak, mint a nőgyógyászok:)
A házasság minden esetben gazdasági társulás, az volt régen is, most is, csak most már megválaszthatod ( főleg nők esetében hangsúlyos ez), hogy kivel kötöd meg. A mi esetünk is kivétel, azonos családból, körülmények közzül származunk, a hazasságkötés idején egyforma csórók, bár akkor én kerestem a többet. Azóta van lakás, autó, gyerek és a gyedem az elérhető maximum. Ha válnánk sem tudnám és akarnám kiforgatni mindenéből a férjemet. A gyerektartást elvárnám, hisz kettőnké a csemete, de nem esnék hasra, gyerek bölcsi, anya vissza meló.
Ez a mindent elperel tőled amcsi szokás, mert ott lehet. Itt házasság előtti vagyonhoz ( pl. lakás, kilocs stb.) semmi köze a másiknak.
A nőknek a pénz és a biztonság kell, a férfiaknak meg a szex. Az összes többi csak színpadi kellék. Aztán milyen érdekes az is, amikor a nők elkezdenek játszani a szex megvonással, hogy ezzel is ösztönözzék a férjeiket, hogy jobban húzzák az igát. A környezetemben, a munkahelyemen nagyjából ez a felállás. Aztán meg lehet sírni, amikor a férj lelép egy nővel. persze ő a szemét. Jól ki van ez találva.
Amúgy akkor is a nő a hibás, amikor hozzámegy a falu bikájához, mert meg akarja szerezni a legnagyobb trófeát. Egy férfi akkorát nem változik, hogy gondos családapából egy nőcsábász szemétláda lesz. Tehát hölgyeim, tetszettek volna körültekintően választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!