Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi az oka, hogy egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy egy kapcsolatban/házasságban az egyik fél mindig olyan "papucsos"?

Figyelt kérdés

Például én sohasem értettem,hogy miért kell mindenhez engedélyt kérni.

Például, egy kollégám (férfi) valamiféle nagy focimeccsre szeretett volna elmenni és kérte a barátnője engedélyét engedélyét.Végül, nem ment el, mert a hölgy nem engedélyezte.

Nálunk itthon ez úgy működik, hogy bejelentem, "megyek".

A feleségem,illetve, amikor még csak a barátnőm volt eleinte fintorgott miatta.Viszont, megszokta már,hogy sohasem kérek engedélyt.

Viszont, ő sem.

Anyagi gondjaink nincsenek, közös kasszáról egyikünk sem akar hallani,mert abból csak vitatkozás lenne.Szépen megvan osztva.Enyém a facility menedzsment meg a gépészet vagyis a rezsit meg ha baj van a házzal azt én fizetem.

Az ő felelőssége az élelmiszer beszerzése.

Nyilván, van közös számla is, ahova a megtakarítás kerül.

Úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban illetve házasságban, ez a bizalom alapja.Ha egyik fél elvárja, hogy engedélyt kérjen a másik fél, mert mondjuk a barátaival sörözni akar elmenni vagy a barátnővel hosszan kávézni, akkor ott bajok vannak.

2018. aug. 30. 20:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Egyet értek az előző hozzászólóval! Nem engedélyt kérünk, nem bejelentjük, hanem megbeszéljük! Nem korlátozzuk a másikat, nem is mondjuk, hogy ne menjen, de azért megbeszéljük, hogy nincs e egyéb programunk (csak kiment a fejünkből) vagy bele fér e anyagilag. Közös kasszán vagyunk, közösen is kezeljük, közös a megtakarítás és mindenünk a kezdetek óta. 6 hónap együttjárás, udvarlás után költöztünk össze, 10 éve élünk együtt, 5 éve már házasságban. Mindig mindent megbeszélünk a jót és a kevésbé jót is, nem seprünk semmit a szőnyeg alá!
2018. aug. 30. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy a párom szól előre hogy elmenne valahova, az nem engedèlykèrès. Másrészt nem tudom a "nagy focimeccs" -nek milyen anyagi vonzata van, de illik megkérdezi a párunkat erről. Főleg ha közös kasszán vannak.
2018. szept. 1. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!