Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy egy kapcsolatban/házasságban az egyik fél mindig olyan "papucsos"?
Például én sohasem értettem,hogy miért kell mindenhez engedélyt kérni.
Például, egy kollégám (férfi) valamiféle nagy focimeccsre szeretett volna elmenni és kérte a barátnője engedélyét engedélyét.Végül, nem ment el, mert a hölgy nem engedélyezte.
Nálunk itthon ez úgy működik, hogy bejelentem, "megyek".
A feleségem,illetve, amikor még csak a barátnőm volt eleinte fintorgott miatta.Viszont, megszokta már,hogy sohasem kérek engedélyt.
Viszont, ő sem.
Anyagi gondjaink nincsenek, közös kasszáról egyikünk sem akar hallani,mert abból csak vitatkozás lenne.Szépen megvan osztva.Enyém a facility menedzsment meg a gépészet vagyis a rezsit meg ha baj van a házzal azt én fizetem.
Az ő felelőssége az élelmiszer beszerzése.
Nyilván, van közös számla is, ahova a megtakarítás kerül.
Úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban illetve házasságban, ez a bizalom alapja.Ha egyik fél elvárja, hogy engedélyt kérjen a másik fél, mert mondjuk a barátaival sörözni akar elmenni vagy a barátnővel hosszan kávézni, akkor ott bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!