Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, elfelejtettem, hogy a férjemnek ma van a szülinapja?
Mit csináljak? Egy faluban lakunk, csak kisbolt van, autóm nincs, ma nem terveztem elmenni. Ha nincs a FB, akkor eszembe sem jut, szégyenlem nagyon, de amúgy annyira ő sem kapkodja magát az én szülinapomon. Virágot kaptam csak a múltkor, de legalább azt kaptam..
Ennek fényében egy olyan doboz csoki, amit szeret, az okés??
Tudom, hogy ciki vagyok, de pont azon gondolkodom, hogy milyen lehet hozzá a viszonyom, ha ennyire elfelejtettem?
Elmehettek egy vacsorára is ma:)
Vagy este egy "gyors" felköszöntés, és hétvégén elviszed egy Wellnessbe, masszázs, szauna, stb.
En ilyen alkalmakra begyujtottem a szekrenybe nem romlando dolgokat: anyamnak ruhakat, tomenyitalokat,tollakat, biciklis kesztyut stb. Igy nincs gaz,ha aznap jovok ra,hogy vmit adnom kell.
Ne mondd el neki semmikepp. Nagyon lehuzza a kapcsolatot.
"Wellnessbe, masszázs, szauna"
Te sem a saját pénzedből tanultál fiam/lányom... :D
1. Az átlag családnak nincs pénze röptibe welness hétvégére.
2. Hova teszik a gyereket? (mivel írták, h van...)
Pfff
Ha a férjed lennék, leszarnám. Bár ez csak akkor játszik, ha éppen tudom, hogy szülinapom van.
32/f
Lehetnél vele mondjuk őszinte?:)
Elmondhatnád, hogy beleszürkültél a mindennapokba és egyszerűen eszedbe sem jutott a szülinapja, amiért persze piszkosul haragszol magadra viszont rájöttél, hogy több időt kellene töltenetek egymással, több odaadás és szeretet kellene mindkettőtök részéről.
Nekem ez pl bejönne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!