Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjemnek igaza van, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjemnek igaza van, vagy tulreagal?

Figyelt kérdés

Szoval, abban a furcsa helyzetben vagyunk h kolcson kellett kerni a szuloktol, mert az anyagiakat elkalkulaltuk. A lenyege az, h a honap vegen visszavizetjuk a tartozasUNK.

Erre elkezdett velem uvolteni (nem tulzok) a parnat a falhoz vagta, kozolte h en egy halatlan, elkenyeztett gyerek vagyok (36 vagyok) es hogy miert az o hibaja ez a helyzet es mi az h a mi tartozasunk, amikor en nem dolgoztam es ebbol alakult ki a helyzet (azota kaptam munkat).

Az o szemeben ez az EN tartozasom es nekem kell visszafizetni (kozos kasszan vagyunk). Kerdeztem, h szted rad nem hat ki anyagilag amikor vissza kell fizetni? Kozos kartyak mittomen...es folytatta az orditozast h az akkor is en fizetem vissza.

Havi 2-3 kilot ratolok minden honapban a hitelkartyara, es ez a sema mukodik kozosen hasznaljuk, a szamlakat o fizeti- kartyat en. Minden penz amit kolcsonkertunk szamlakra ment, amibol vettunk kajat stb.ergo logikusan o is hasznalta megis miert az en tartozasom?

Olyan szinten uvoltott h azt hittem megut de tudom h soha nem bantana, megis ugy ereztem h el kene bujnom az egy ala es a pluss allatkaimmal aludtam (tudom, gyerekes de iszonyat feltem).

Adalek: o atlagon felul keres, tehat itt sok penzrol beszelunk es az apukaja azt mondta h ez a helyzet az o hibaja is mert ennyi penzbol masok eltartjak a feleseguket nevetve.

Ezen is kiakadt of korsz. Kerdes: igaza van?

36/N 47/F

2018. júl. 29. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Közös kassza, közös tartozás, tiszta sor. Normális esetben ha az egyik félnek nincs munkája és nem tud keresni, akkor a másik fél visszafogja a saját kiadásait, hogy azok a dolgok, amik kellenek a közös életben, mind a kettőtöknek meglegyenek, és akkor elvileg nem kell kölcsön se kérni.

Ha olyan jól keres, hogy mindenki szerint simán el kellene tudnia tartani téged, akkor mégis melyikőtök kiadásai miatt kellett egyáltalán kölcsön kérni?

Vigyázz ezzel a pasival, én is azt mondom. Nagyon úgy tűnik, hogy ha nem passzol az anyagi érdekeihez, akkor neked szavad, igazad, életed se lehet mellette, s nem számíthatsz rá bajban.

2018. júl. 31. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek, de a férjed egy p*cs. Én abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy 4 éve élek együtt a párommal albérletben, s ebből 3 évet én nappali tagozaton jártam egyetemre, míg ő kettőnk helyett dolgozott. Nem vagyok híve az eltartásnak, de sajnos az órarendem mellett lehetetlenség volt munkát vállalnom, így a párom tök egyedül fizette az albérleti díjat rezsivel. A szüleim jóvoltából pedig én a háztartás kiadásaiba szálltam bele, de ebből sem jött ki egy teljes havi bevásárlás ára, tehát a párom részben azt is fizette. A 3 év alatt SOHA, egyetlenegyszer sem rótta fel Nekem az anyagiakat, pedig egyébként karakán véleménye van a kitartott nőkről. Soha nem vitatkozott velem emiatt, de még csak nem is célozgatott. A legnagyobb tisztelettel bánt Velem, én pedig nem győzök ezért elég hálás lenni neki. Igaz, belőle van a kevesebb, de lám, van ilyen is.

A ti tartozásotok pedig egyébként valóban KÖZÖS. Annál is inkább, mert ti törvényesen is közösen rendelkeztek a vagyonnal. Ez az ember irányítás mániás, képtelen felelősséget vállalni a saját viselkedéséért, hárít, és nagy fokon nárcisztikus. Nagyon veszélyes! Ha tudna bánni a pénzzel és kézben tartaná a könyvelést, időben képes lenne felkészülni különféle helyzetekre és tartalékolni. Ha szeretne és tisztelne Téged, eszébe sem jutna magából kikelve üvöltözni és feljogosítva érezni magát arra, hogy Téged okoljon. Ne nyomorítsd meg az életed! Érd el, hogy ő akarjon elválni Tőled. Másképp lelkileg és anyagilag teljesen rámész erre a tévedésre.

2018. aug. 1. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!