Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki együtt maradt kamaszkori/első szerelmével?
Ha gondoljátok, írjátok le, hogy:
mióta vagytok együtt
nagy szerelem volt-e
hogy jöttetek össze.
én 16 voltam, ő 17 amikor összejöttünk. most én 22 vagyok, ő 23, egy gyerekünk van, együtt élünk pár éve. nagyon nagy szerelem volt :) 5,5 éve vagyunk együtt, és nem úgy néz ki, hogy mással leszünk egyhamar.
22N
15 évesen jöttünk össze, 19 voltam mikor házasodtunk, 20-23 mikor szültem a lányainkat.
Másfél éve váltunk, én adtam be a válópert.
Na. Nem mindenkinek jön össze
Nàlunk kicsit vegyes ez a dolog. Első szerelmei vagyunk egymàsnak a férjemmel. Neki ténylegesen első és egyetlen minden téren, épp pàr héttel a 21. szülinapja előtt jöttünk össze. Akkor én 24 éves voltam, volt pàr próbàlkozàsom kapcsolatok terén, sikertelenül, és egy elég csúnya véget ért majdnem 1 éves kapcsolatom ami hatalmas csalódàst és fàjdalmat okozott. ( fellàngolàs volt, nem szerelem).
Szóval bizonyos szinten mindkettőnknek az első igazi kapcsolata a miénk. Az érzéseink szempontjàból mindenképp.
Netes tàrskeresőn ismerkedtünk meg. 1 hónap kapcsolat utàn kérte meg a kezem, 1 év utàn màr együtt éltünk pàr napja, fél évre rà ,össz 1,5 év utàn össze is hàzasodtunk. :) Ma màr 8 éve vagyunk együtt, 6,5 éve hàzasok, 2 gyönyörű kutyàt nevelünk,( a 3. 7 hónapja halt meg:( ) Nagyon szeretjük egymàst, igazi lelki tàrsak vagyunk.
Gyereket nem tervezünk.32/ N, 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!