Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván úgy mint régen?
Folyton kezdeményezek, már nem tudom mitévő legyek, mindig azt mondja hogy most fáradt, vagy fáj a feje😭
Szörnyen szenvedek emiatt, de nagyon szeretem őt..
Szép az alakom, és az arcom is, igényes vagyok, mindig elegáns, hosszú szőke haj meg minden de mégsem :( ha rámászok mindig leráz hogy drágám most ne
Vannak akik hasonló cipőben járnak??
Hogy oldottátok meg?
Önkielégítést es megcsalás kizárva!!
Lehet a párod lèp fèlre vagy asszexuàlis lett.
Esetleg elrontott egy kox kúrát ès alkalmi impotens.
Nem èrtem leíràsod alapjàn ideàlom vagy velem ha az èn baràtnőm naponta mehetne többször reggel edzès utàn,este kètszer háromszor.
Mièrt nem hagyod el?
Mièrt ragaszkodsz hozzá?
Mióta van ez?
Mi vàlthatta ki?
30F
Szakíts vele! Szeretőt tart, szerintem. Minden egyes pasi kívánja a szexet és ha ő mégsem, akkor másvalakit töm...
Ez van, sajna, tudom... Szintén szerető voltam :(
Lehet bemelegedett (az 1. pasim is inkább a vibrátorommal "feküdt le" mint velem), vagy az orvossága/i mellékhatásaként impotens, vagy a szeretőjét tömi és mire haza ér hozzád, addig ki lett elégítve... hmmm...
Ajánlom, kezd el magad szeretni és elégíts ahányszor csak szeretnéd. Szintén azt csinálom a pasim mellett :(
Mindig összebújunk, dugunk egy jót és nem telik 2 percbe amíg ő elmegy én meg??? Majd utána, egyedül...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!