Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem kíván úgy mint régen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem kíván úgy mint régen?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a párommal. Imádjuk egymást, nagyon jól megvagyunk, de mostanába furcsállom a szexet, kb 3hónapja. Alig kezdeményez, ha mégis akkor kicsit olyan arcot vág, mint aki nem is kívánja annyira. Ha egyik este iszogatunk akkor meg bevan indulva mint egy "vadállat". Ha én kezdeményezek, örül neki, de nincs ugy beindulva mint régen. Mit tudok tenni? Említettem ezt már neki többször, de ő állítja hogy még mindig kíván, és szeret velem szexelni. Azt azért elmondom,hogy jó vagyok az ágyba, ezt ő is mindig mondogatja, tehát tutti nem ez a baj. Megunt??? vagy ez a megszokás?? Egy 20éves lány( a srác 24) Létszi, csak olyanok válaszoljanak akik tényleg tudnak vmi okosat mondani. Köszönöm.
2008. máj. 24. 03:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy éve együtt vagyok már a kedvesemmel, nekem is nagyon jó vele. De egy idő után elmúlik a párzási kényszer... Már biztonságban érezzük magunkat, tudjuk, hogy stabil széken ülünk. Mi is mostanában már nem napi 2X csináljuk, meg ugye vizsgaidőszak, szigorlat, annyira nekem sincs hangulatom hozzá.

De ebben egyébként egy rész genetika is van. A nőstények ugye olyan hímmel párosodnak szívesen, akiről már tudják, hogy jó appja lesz a porontyoknak, míg a hímek, a kapcsolat elején próbálják megoldani az utódlást, hiszen ki tudja, meddig lesznek a falka élén. Ez az állatvilág nagy részére igaz.

2008. máj. 24. 08:30
 2/2 anonim ***** válasza:

/Csakhogy mi emberek vagyunk és nem állatok.../

Nekem is sokszor volt iylen,hogy a párom angyon akarta én meg szinte csak hagytam magam.De viszont volt amikor én amjd bele őrültem,viszont ő nem akarta annyira.Erről kicsit alaposabban beszélgessetek el.

Vagy szexi fehérnemű??

Sőőt...kéresd magad!Bírd ki mondjuk 2 hétig nélküle,és várj addig amíg ő enm kíván meg téged.Tudom rossz várni/én jelenleg a házasságra várok,mert akkor lesz megengedett :'( /Kéresd magad,esetleg vess be női praktikákat.

Üdv.:Bea

2008. máj. 24. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!