Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem kíván úgy mint régen?
Én is egy éve együtt vagyok már a kedvesemmel, nekem is nagyon jó vele. De egy idő után elmúlik a párzási kényszer... Már biztonságban érezzük magunkat, tudjuk, hogy stabil széken ülünk. Mi is mostanában már nem napi 2X csináljuk, meg ugye vizsgaidőszak, szigorlat, annyira nekem sincs hangulatom hozzá.
De ebben egyébként egy rész genetika is van. A nőstények ugye olyan hímmel párosodnak szívesen, akiről már tudják, hogy jó appja lesz a porontyoknak, míg a hímek, a kapcsolat elején próbálják megoldani az utódlást, hiszen ki tudja, meddig lesznek a falka élén. Ez az állatvilág nagy részére igaz.
/Csakhogy mi emberek vagyunk és nem állatok.../
Nekem is sokszor volt iylen,hogy a párom angyon akarta én meg szinte csak hagytam magam.De viszont volt amikor én amjd bele őrültem,viszont ő nem akarta annyira.Erről kicsit alaposabban beszélgessetek el.
Vagy szexi fehérnemű??
Sőőt...kéresd magad!Bírd ki mondjuk 2 hétig nélküle,és várj addig amíg ő enm kíván meg téged.Tudom rossz várni/én jelenleg a házasságra várok,mert akkor lesz megengedett :'( /Kéresd magad,esetleg vess be női praktikákat.
Üdv.:Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!