Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 20 èv házassàg után kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 èv házassàg után kiderült hogya a felesègem pènzèrt kefèl már 5 ève ti mit tennètek a helyemben?

Figyelt kérdés
Azt hozzá teszem hogy nagyon szeretem ès van kèt gyermekünk.

2018. máj. 25. 15:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Elgondolkodnék azon, hogy lett belőlem strici.
2018. máj. 25. 16:39
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
És 5 évig hogy a patvarba nem tünt ez fel neked?
2018. máj. 25. 16:51
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

A sok savazó kommentet nem értem, vagy tényleg komolyan gondoljátok, hogy "szegény" nőnek azért kellett prostiznia, mert a férje biztos nem adott neki egy vasat sem?

Amúgy meg így nyilván válás.

Aki meg még nem házasodott meg annak meg legyen jó tanulság ez a sztori, hogy ne is házasodjon meg.

2018. máj. 25. 17:00
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Kamukérdés.

Nincs akkora hülye a földön akinek ez 5 évig ne tűnne fel.

Ha igaz lenne, egyébkènt én 1db félredugàs utàn is elvàlnék, màr az sem lenne kérdés....de ez.....

Csak egy kamu kérdésben merülhet fel a megbocsàtàs szikràja ilyesmi utàn. Ha valódi sztori lenne, és kicsit is lenne önbecsülésed, tartàsod, igényeid, valamint gondolnàl arra, higy a gyerekeid milyen torz példàt làtnak, azonnal kezdeményezted volna a vàlàst, nem kèrdést írnàl ki.

2018. máj. 25. 17:14
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

@17:14

Na ja. Éppen ezért nem csodálkoznék, (ha igaz lenne), hogy valamennyire a Kérdező is részt vállalt a felesége futtatásában.

Valószínűleg azonban kamu tényleg.

2018. máj. 25. 17:20
 16/22 anonim ***** válasza:
11%

9 nézd megint a férfiak a hibások :D

Amúgy kamukerdes.

2018. máj. 25. 19:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérd el a pénz felét! Házasságban szerzett jövedelem, közös vagyon! :)
2018. máj. 25. 20:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Veled kefél pénzért, vagy mással?
2018. máj. 25. 22:21
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
Egy partnere van és az fizet neki? Ha így van és a pasi jóval idősebb akkor értem. Vagy valaki futtatja, esetleg hirdette magát? Ez már nálam is válás kategória, pedig én elnézőbb vagyok mit a többség.
2018. máj. 26. 12:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Simán lehet éveken át csalni.

De ez mégis, hogy derül ki?

Főleg a pènz? de

2018. máj. 26. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!