Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnád a férjedet ebben az esetben?
Negyvenes házaspár vagyunk. A férjem megzakkant... Egy másik országba készül kiköltözni és ott egy vállalkozást létrehozni, amibe (MINDEN!!!) vagyonunkat szeretné beletenni, ez az összes félreértett pénzünket, az összes ingatlanunkat, mindent. (kb. 200millio)
Nagyon jó abban amit csinál, így nagy esély van arra, hogy ebben az europan kívüli orszagban pár év alatt egy milliárdos vállalkozást hozzon létre, de ott van az esely arra is, hogy mindent elbukunk. Gyerek nincs, mindketten folyékonyan beszéljük az adott ország nyelvét, 12 éve vagyunk házasok. Ugye kockazat nélkül nincs nyereség, de én mégis félek. Itt csodaszép életünk van, de ő még szeretne valami nagyot létrehozni, nem is a pénz az ami vonzza... Te megpróbálnád lebeszélni róla vagy támogatnád?
Igen, jól látod, bármi közbejöhet, betegség, halál, üzelti cunami.
Ha támogatod akkor imádkozzatok pár évig, de hogy idegileg tönkre mentek az biztos.
Nem gondolom, hogy hiszti lenne, mivel a közös vagyont tervezi egyedül beáldozni.
Sikerüljön neki, de én nem mennék bele, csak ha muszáj és nekem is van fix megélhetésem, saját vagyonom.
Komolyan ez kérdés, hogy ami az USA-ban megy, mehet, menni fog az itthon miért nem? Hiába a mobilis IT sajna akkor sem lehet..
Csak hangos gondolkodásra sarkallt az egyik komment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!