Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl, vagy tuskó volt a férjem?
Ha az első 10 alkalomkor tette azt akkor tuskó.
Ha a századik alkalom után akkor már nem tekintető annak, főleg ha a racionális segítő tanácsait te mind leütötted "jajajajajajjaj" stílusban.
Második, nem volt semmilyen javaslata, amit leüthetnék.
Harmadik,11 éve vagyok a felesége.
"Elhiszi, hogy fáj, de mit kell róla beszélni."
Ha folyton arról beszélsz hogy így fáj úgy fáj, akkor elhiszem hogy hogy unalmas már neki ez a téma.
A férfiak nem lelkizős típusok. Nekem is elgurulna, ha te folyton erről beszélnél.
Figyelj, azt tudom tanácsolni, hogy akkor inkább írj naplót és ott kiöntheted a bánatodat.
Lehet, hogy a pasid éppen olyan passzban volt, hogy éppen nem nagyon vágyott a te sírálmaidra.
Tudom, hogy csak arra vágytál volna, hogy meghallgasson, de ne adjon semmilyen tanácsot. De lehet, hogy már tele van a hócipője azzal, hogy te mindig ezt csinálod minden műtét előtt és nem veszed észre a tesbeszédéből, hogy őt ezt nagyon irritálja és b..romira untatja.
"Most nem az lenne a lényege egy kapcsolatnak, hogy beszélgetünk a félelmekről, gondolatokról? "
Tévedésben vagy. Egy kapcsolatnak nem az a lényege, hogy a problémákról beszélgessünk. Mert ennek mi értelme is van? Az csak egy RÉSZE annak, hogy őszintén és nyitottan beszélünk mindenről. De nemcsak a problémákról.
Ugyanúgy a kapcsolat lényegéhez tartozik az is, hogy odafigyelünk a másikra és nem tukmáljuk rá a saját egónkat a másikra, ha nem kíváncsi rá.
"Most nem az lenne a lényege egy kapcsolatnak, hogy beszélgetünk a félelmekről, gondolatokról?"
Ha neked ez a lényege, akkor a férjed még nagyon finoman reagált.
Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de mikor nekem csupán a fejem fáj, a párom megkérdezi, hogy vagyok, segíthet-e valamit. Ha valaha valamilyen operációm lesz, biztosan tudom, hogy nem fog elhajtani azzal, hogy hagyjam már, unalmas vagyok.
Aki szerint ez normális, annak ilyen nagyszerű párt kívánok, mint a kérdezőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!