Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az normális, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy a férjem néha önkielégít?

Figyelt kérdés

Szerintem normális a szexuális életünk, heti 3 alkalom átlagosan.

A párom azt mondja hogy ha akarok masztizzak nyugodtan, őt nem zavarja.

De a wc kukában talált zsepiből rájöttem, h ő is szokott.

Ez bajt jelenthet?

2018. ápr. 17. 11:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Heti 3 szex mellett nem aggódnék, masztizzon nyugodtan 😀nekem ennyi bőven elég.
2018. ápr. 17. 17:14
 22/29 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk a férjemmel. Előfordul, hogy az egyikünk akarná, de a másik fáradt vagy nincs otthon/dolgoznia kell stb. Nem titok és rendben van a szexuális életünk is.

26/N

2018. ápr. 17. 22:17
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, hogy teljsen normális. Nálunk a férjemmel (8 éve vagyunk együtt), heti 5-8 szex van, ennyi az igényünk, plusz fáradtság miatt ennyi telik az energiáinkból. Mellette mindketten önkielégítünk rendszeresen. A szexuális életünk tökéletes,kielégítő,izgalmas, de a saját magunknak okozott örömöknek teljesen más érzete van, és nincs vele semmi probléma.

AZ mennyivel lenne jobb, ha nem ő verné a farkát, hanem egy másik nőhoz járna megcsalni téged???? Az jó lenne? Gondolkozz! Ne legyél már irányításmániás,féltékeny hisztérika, hogy ezt se tehesse meg!

2018. ápr. 18. 18:45
 24/29 anonim ***** válasza:
Én házas vagyok, de mindennap rányúlok magamra. A havi 1-2 elég kevés nekem. Egy kapcsolat minősége, beleértve a szexuális életet is kizárólag csak a nőkön múlik. Az enyémnek totálisan nulla az igénye, így hogy egybe maradjon a ház, nagy duzzogva belemegy 1-2 ötperces akcióba. Természetesen mint egy darab fa "üzemmódban". Nem, nem, nem velem van a probléma, én ha lehetne 3 órás előjátékba is benne lennék tabuk nélkül, de ő képtelen az orgazmusra, sosem volt még neki senkivel sem. Szóval nekem kell a mindennapos recska hogy túléljem a mindennapokat.
2018. ápr. 20. 22:01
 25/29 anonim ***** válasza:
53%

24. Ha a nő képtelen az orgazmusra az igencsak a pàrja bénázàsa miatt van...

Ismerős helyzet. 24 éves koromig nem volt orgazmusom senkivel. Se tapasztalt, se tapasztalatlan partner mellett, mert egyik sem foglalkozott vele, hogy nekem is jó legyen.Leszartàk, csak a sajàt élvezetük érdekelte őket. Azzal az egy férfival akit érdekelt, hogy nekem a pàrjànak is kielégítő legyen az együttlét, 2. próbàlkozàsàra összejött az orgazmusom. Alig 3 hete voltunk csak együtt. Pedig koràban volt majdnem 1 éves kapcsolatom is. Hàt ennyi.

2018. ápr. 20. 23:13
 26/29 anonim ***** válasza:

Akkor viszont neked jó, neki nem. Nem nagyon can “is-is“

2018. ápr. 24. 20:25
 27/29 anonim ***** válasza:
25-ös. Akkor üsd fel a lexikont az "asszexualitás"-nál, és tanulj valamit. Érdekes, hogy a 10-en X barátnőmnél sosem volt gond velem, viszont a feleségemnél igen. Biztos az elmúlt 15 évben semmit sem próbáltam másképp. Aztán a feleségem saját bevallása szerint sem volt még "jó" neki senkivel, a szexuálpszichológus sem tudott gyakorlati megoldást adni... Hát persze, én vagyok a béna...
2018. ápr. 27. 14:40
 28/29 anonim ***** válasza:
26. Nem éppen. Mindkettőnknek jó.
2018. ápr. 27. 23:10
 29/29 anonim ***** válasza:

Sajnos neki akkor nem elég a heti 3. Iktass be a másnapokra 1-1 kézimunkát, javulni fog a kapcsolat.

És ne említsd meg neki a maszturbálását, mert azzal csak ártasz a kapcsolatnak.

2018. máj. 4. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!