Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a férjem néha önkielégít?
Szerintem normális a szexuális életünk, heti 3 alkalom átlagosan.
A párom azt mondja hogy ha akarok masztizzak nyugodtan, őt nem zavarja.
De a wc kukában talált zsepiből rájöttem, h ő is szokott.
Ez bajt jelenthet?
Mi is szoktunk a férjemmel. Előfordul, hogy az egyikünk akarná, de a másik fáradt vagy nincs otthon/dolgoznia kell stb. Nem titok és rendben van a szexuális életünk is.
26/N
Nőként írom, hogy teljsen normális. Nálunk a férjemmel (8 éve vagyunk együtt), heti 5-8 szex van, ennyi az igényünk, plusz fáradtság miatt ennyi telik az energiáinkból. Mellette mindketten önkielégítünk rendszeresen. A szexuális életünk tökéletes,kielégítő,izgalmas, de a saját magunknak okozott örömöknek teljesen más érzete van, és nincs vele semmi probléma.
AZ mennyivel lenne jobb, ha nem ő verné a farkát, hanem egy másik nőhoz járna megcsalni téged???? Az jó lenne? Gondolkozz! Ne legyél már irányításmániás,féltékeny hisztérika, hogy ezt se tehesse meg!
24. Ha a nő képtelen az orgazmusra az igencsak a pàrja bénázàsa miatt van...
Ismerős helyzet. 24 éves koromig nem volt orgazmusom senkivel. Se tapasztalt, se tapasztalatlan partner mellett, mert egyik sem foglalkozott vele, hogy nekem is jó legyen.Leszartàk, csak a sajàt élvezetük érdekelte őket. Azzal az egy férfival akit érdekelt, hogy nekem a pàrjànak is kielégítő legyen az együttlét, 2. próbàlkozàsàra összejött az orgazmusom. Alig 3 hete voltunk csak együtt. Pedig koràban volt majdnem 1 éves kapcsolatom is. Hàt ennyi.
Akkor viszont neked jó, neki nem. Nem nagyon can “is-is“
Sajnos neki akkor nem elég a heti 3. Iktass be a másnapokra 1-1 kézimunkát, javulni fog a kapcsolat.
És ne említsd meg neki a maszturbálását, mert azzal csak ártasz a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!