Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal házasok,22-26 év körül mesélnétek?
Kinek milyen az élete, kinél miylen a kapcsolat?
Illetve... furcsán hangzik, de ki mit csinál a kapcsolatban? Gyerek után esetleg?
Vannak blogoló párok?
Tudom ,rendkívül hülyén hangzik ez az egész, de tudni akarom hogy mit rontunk el az életünkben, mi a normális, stb.
Köszi a válaszokat!
25/f
Én 25 voltam, férjem 24, mikor összeházasodtunk, 4 éve voltunk együtt. 5 év telt el az esküvő óta, van egy kislányunk, aki nyáron lesz 3 éves, most tervezzük a második gyereket.
Mi nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, boldogok vagyunk együtt.
Azt hogy érted, hogy ki mit csinál a kapcsolatban?
Szia. Én 25, a férjem 22 volt, mikor összehàzasodtunk, 1,5 év kapcsolat utàn. Az esküvő óta 6,5 év telt el, összességében 8 éve vagyunk együtt.
Boldog hàzassàgban élünk, szeretjük egymàst, a szex isteni. Vannak közös programjaink kettesben ( mozi, étterem, bowling, biliàrd, àllatkert, strand, korcsolya télen, rock koncertek stb)...azt csinàlunk amihez kedvünk van, akàr spontàn is. Összejàrunk baràtokkal is időnként. Sok bennünk a közös, hasonló a azemélyiségünk, az értékrendünk, sok időt tudunk együtt tölteni. Imàdunk olvasni, könyveket gyűjtünk, vàsàrolunk. Mindketten szeretjük a munkànkat, a hàztartàst is közösen vezetjük. Ha ahhoz van hangulatunk lustàlkodunk itthon, sorozatokat nézünk, jàtszunk tàrsast, kàrtyàzunk, mindkettőnknek van sajàt hobbija, arra is fordítunk időt, és együtt neveljük a 12 éves kutyusomat. Ennél jobb nem lehetne az életünk! . Nem neten éljük az életünket.:)Gyerek nincs és nem is tervezünk! 32/N, 29/F
3. Bocs hogy megkérdezem: ha esetleg a férjed elveszti a munkàját, baleset éri és megsérül súlyosabban, nem tud dolgozni, miből tartjàtok el Magatokat, a gyereket akár hónapokig? Nem félsz ,így, hogy kiszolgàltatott helyzetben vagy? És ha a férjed megcsal, elhagy? Kinek kell majd szerinted egy minimàlis munkatapasztalattal rendelkező kisgyerekes egyedülálló nő akinek rohanni kell haza ahànyszor a gyerekkel van valami, ezért mint munkavàllaló, megbízhatatlan? Senkinek. A pasik meg tudnak bolondulni egy új friss lyuktól. Van olyan ismerősöm akit két gyerekkel hagytak ott, még gyerektartàst se fizet a pasi. Szerinte is az volt a helyes ha anyu otthon van a gyerekekkel, 5 év múlva minden nap megkapta a nő, kuss a neve , élősködő, csak kitartott. A pasi még jól szarrà alàzta mielőtt lelépett.
Azért remélem te nem jàrsz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!