Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megöregednétek a "párotokkal" egy ilyen házasságban?
#Ágnyeszka...
Tényleg nem vagyunk egy szinten, az már biztos. Meg lehet nézni a válaszait, amit egy észrevételemre reagált le, erről beszélek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Szóval igen, a "ciki vagy, ostoba" stb jelzők, mint szeméyleskedés, amikor nincs semmi érved. Háát, lehet, hogy idősebb vagy, de agyilag tuti 14 éves szinten ragadtál le. -> Az én válaszom egyikében sem votlam primitív, ellentétben veled. HA idősebb vagy, azért ez rád nézve gáz, nem rám. ;) ( nem hiába pontoztak le 0%-ra itt is, d elátom, nem veszed észre magad)
Csak zavar, ha valaki a full osotbaságot 100% magabiztossággal tolja.. Szép. :) ( a kerülésből konkrét jellemrajzot állítottál látatlanba? ÉS ezt te komolyan gondoltad. Vicces vagy. Perzse jellemrajzba már nem mentél bele, inkább nem is kérdezem, mit tudnál elmondai róla. :D )
Szóval igen, valóban nem állunk egy szinten, ez meg is mutatkozott, én ugyanis mentem le primitívbe.
U.I: Ja, és +1 a #11-nek,
Látom a 360 fokos beszólásodra ő reagált először... :D Kár, hogy te komolyan toltad be, nem trollkodésból. Ez a szomorú...:)
Nálam eljött egy pont a házasságomban, mikor rájöttem, hogy inkább egyedül halok meg, a macskáimmal körülvéve, mint hogy tovább mártírkodjak.
Elváltam, és azóta minden király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!