Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyen bántó a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bántó a férjem viselkedése velem szemben?

Figyelt kérdés
16 éve együtt vagyunk, utálja a családom. A szüleim és a testvérem. Lenézi öket azt mondja nincs moráljuk, stb.. Mostanában veszem észre hogy mennyire próbál megbántani azzal amiket mond. Mikor vitázunk a vége mindig az hogy mert az én családomat felhozza hogy apád milyen rossz ember hagyta egyedül meghalni a bátyját, hogy anyád egy értéktelen ember, a hugával se tartja a kapcsolatot, hogy a hugod egy riherongy stb.. és ettöl vagyok én ilyen elferdült szemléletü ember. A vitáknak semmi köze amúgy a családomhoz csak mindig felhozza ezeket. Úgy gondolim hogy a szüleim magân dolgaihoz semmi köze since! Apám bátyja tavaly meghalt és engem ez nagyon megviselt. Nem tudom miért bánt meg a családommal. Ök kedvelik a férjem mindig jól bánnak vele mikor látogatjuk öket. Anya a lelkét kiteszi érte föz, sürög forog körülötte, apa a fiaként kezeli. Nem tudják hogy férjem mit gondol és mond róluk mert nagyon megbántaná öket. Tegnap éjjel sokat sírtam megbántott nagyon.
2018. márc. 9. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A férjed egy idióta.
2018. márc. 9. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
A saját családtagjairól is ilyeneket mond?
2018. márc. 9. 22:53
 13/14 Lifeishard ***** válasza:
Azért, mert egy tuskó.
2018. márc. 10. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Én azért megnézném a családod. Sajnos én hasonló cipőben járok, a feleségem családja egy velejéig bunkó, primitív egoista tömörülés. Ahol csak lehet keresztbe tettek nekem, alattomos trükkökkel keserítették meg az életem. Én most tartok ott, hogy kiosztom őket, aztán mehetnek a sóhivatalba.

Azzal, hogy most itt egy nő elsírta magát hogy jajjjj, a férje bántja a családját, nálam még nem ok a sajnálatra. Én egy intelligens, iskolázott polgári családból származom, addig a feleségem egy maradi ócska zsákfaluból, ahol az a divat, hogy 5 percen belül össze kell veszni a másikkal, és a többi ember h*lye, csak ők az okosak. Itt nincs miről beszélni.

2018. márc. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!