Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok miért nem képesek házasságban élni?
11
És miért van ez, hogy a magyarok általában 1, max 2 gyerekre vágynak, míg máshol nem ritka, hogy nagy családra vágynak? Mi lehet ennek az oka? A kényelem preferálása? Tudod nem azon múlik a jó gyerekkor, hogy hány játéka meg Iphoneja van a gyereknek. Ez tévhit. Annak idején amikor gyerek voltam, nekünk semmink sem volt csak a képzelőerőnk és játékokat találtunk ki magunknak.
Én bevallom, igen, kényelem. Szeretem a gyerekemet, de szeretem magamat is, nekem nem vonzó, hogy van 5 gyerekem, és akkor semmi másról nem szól a napom, minthogy őket hozom-viszem, utánuk rohangálok, anyagilag meg épphogy kajára futja, nincs egy perc csönd, és két-három szobabán zsúfolódunk ennyien. Szeretem, hogy a családom mellett néha van egy kis nyugi, van időm magamra is, és anyagilag is futja az én hobbimra, a férjemére, tudunk nyaralni, és ha épp van kedvünk elmenni pl. az állatkertbe, akkor ez nem okoz gondot, van rá pénz. Ez nálunk jelenleg 2 gyerekkel valósítható meg.
Amúgy ma már kicsit más világ van... a csóró gyerekek többnyire ki vannak rekesztve. Nem az iphoneról beszélek, az spec nekem sincs, mert nem érdekel (lehetne, ha nagyon akarnám), de az agyonhordott, egymástól örökölt ruhák, iskolatáska, hogy soha nem mehet egy osztálykirándulásra, nem jut el sehová, hogy neki mindig a legolcsóbb füzetei vannak, míg a másiknak jégvarázsos, meg a tököm tudja, szóval ezek ma már feltűnnek a kölköknek. És a szegény gyerek rosszul érzi magát miatta, jogosan, a többiek meg sokszor kirekesztik. Nem szeretném, ha így élnének a gyerekeim. Ez nem azt jelenti amúgy, hogy minden szart megveszek nekik, mert nem, de azért a ló másik oldala se annyira király...
16
De nem ugyanezt mondtam en is? Hogy a kenyelem preferalasa? Vagyis azt magyarazzak maguknak hogy csak akkor erdemes gyereket vallalni ha kenyelmet (sok esetben miniluxust) tudnak biztositani a gyereknek. Es ebbe beleertendo sok sok minden a kaja es fedel a fejuk feletten kivul. Mintegy azt hirdetven, hogy nem is melto egy ember az eletre hacsak nem tud megvenni ezt meg azt es ezaltal jogosan veszem el a eletethez valo jogot toluk azaltal hogy nem szulom meg. Nem arrol van szo ha nem fogan meg, de ha mar megfogant akkor ki az atyuristen vagyok en hogy elvegyem tole az elethez valo jogat. Ez satanizmus.
Jézusom kérdező... senki nem beszélt semmilyen abortuszról, csak arról, hogy eleve NEM csinál gyereket az, aki úgy érzi, nem férne bele kényelmesen. Nem veszi el senki senkitől az életét, mivel meg sem fogan, NINCS szó életről.
Amúgy hadd ne legyen már gond, ha valaki az egyetlen életét nem akarja nélkülözve leélni, ha nem muszáj. Ha te így akarsz élni, tedd, csinálj 15 gyereket, aztán örüljön mindenki, ha jut neki egy szelet kenyér, meg ha sikerül befűteni az egyszobás putriban. Más meg hadd éljen normálisan, ha akar.
18
Ha meg sem fogan az mas. De gondolj bele hanyan vetetik el manapsag. Ha belegondolsz hogy megolod a sajat gyereked azert mert nem tudsz 10 rend ruhat venni neki csak mondjuk 3-at az azert eleg szivtelen dolog. Ugyanaz ha peldaul a sajat nyaralasodat feltve olod meg ot. Csak er annyit a gyereked elete mint egy horvat tengerpart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!