Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az ember mond meggondolatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember mond meggondolatlan dolgokat egy vita során dühből?

Figyelt kérdés

A férjemmel volt egy nagyobb vitánk. Mondott olyat is hogy váljunk el, de azt is mondta hogy majd szül neki más nő...

Nagyon rosszul esnek ezek. Rendeződött a viszonyunk, és az eszem azt mondja hogy csak a harag, az idegesség beszélt belőle. Vagy mégse?

Nektek mondtak már meggondolatlan bántó dolgot? Esetleg te mondtál már ilyet? Pl mit?

2018. febr. 19. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem egy nagy vita során azt mondta, nem szeretlek, nem tartalak nőnek és el sem kellett volna téged vennem, életem legrosszabb döntése volt. Na ez annyira ütött, hogy konkrétan tönkretette a házasságunkat. Ő visszakozott, hogy nem gondolta komolyan. De sok év után ismerem és tudom, hogy ő azt mondja ki, amit gondol és nem érdekli, megbánt-e vele mást.
2018. febr. 20. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
11%
Az #5-ös válaszom lepontozása sokat elárul arról, hogy milyen szint uralkodik az oldalon.
2018. febr. 20. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen, de én ezt nem hagynám annyiban és igenis számonkérném, hogy mit képzel, mi volt ez a duma?

Egyébként dühből is csak őszintén beszélsz :)

2018. febr. 20. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!