Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem létezik boldog házasság? Csak előtte szép az élet?
Régen boldog voltam. Éltem az életet. Volt hobbim, tanultam, fiúztam. Később meguntam a laza és érzelemmentes szexkapcsolatokat, elkezdtem dolgozni. Ott megismertem a férjem. Teljesen elvarázsolt, össze is házasodtunk. Azóta is mindenben mellettem áll. Fél éve született meg a kisfiunk. Én viszont nem vagyok boldog. Régen élveztem az életet a férjemmel, már nem. Szerettem volna gyereket, de nem fiút. Szerettem a munkámat, de ha most dolgoznék is, akkor se tudnám élvezni. Azt hittem az újdonság hiányzik és lefeküdtem mással, ami jól esett, de már bánom, nem vagyok boldog. Nem érzem úgy, hogy a jó irányba haladok, de nincs más irány. Sokat sírok, a férjem elől titkolok. A gyerekbek igyekszem mindent megadni, de lehet ő is érzi rajtam a feszültséget. Legszívesebben meghalnék, de önző lenne ezzel szétrombolnom a családomat.
26N
Bocsi, nem olvastam a valaszokat, lehet, h volt mar: SZULES UTANI DEPRESSZIORA utalnak a leirtak! Semmi koze a hazassaghoz. Ilyenkor a hormonok jatszanak a nokkel. Nagyon komolyan kell venni, mert komoly betegseg, de nagyon jo esellyel kijossz belole. Sokan azt mondjak erre, h "jódógába' mar azt se tudja, min hisztizzen" - na az ilyenekre ne hallgass. Ha valoban szules utani depressziod van, tamogato, szereto kornyezet kell, sok pihenes es kikapcsolodas - na ez baba mellett nehez, ezert kell a tamogato kornyezet. Sport, hobbi szinten nagyon sokat tud segiteni. Ha mindez nem megoldhato, vagy nem eleg, irany a pszichologus.
Remelem, hamarosan ujra elvezni fogod az eleted es a (bizonyara) tunderi kisfiadnak is fogsz tudni orulni!
Vedd komolyan ezeket a jeleket!
Az, hogy "nem vagy jo anya", "nem vagy jo feleseg", "mindened megvan, mit picsogsz", nagyon rossz hozzaallas. A szules utani depresszioban szenvedo not csak meg melyebbre loki a lejton. Ne rugjunk mar bele a foldon fekvo emberbe, legyszi, kedves elozoek :(
Nekem is volt szules utani depressziom (vagy ahhoz hasonlo korsagom), es higgyetek el, a tamadas egyaltalan nem hasznal. Nem tudja, legalabbis onerobol nem tudja "osszeszedni magat" es "felnoni a feladathoz". Tudom, szornyu dolgokat csinal egy ilyen bajban szenvedo anya, ep esszel folfogni sem lehet. De ilyenkor nem igazan tudunk ep esszel gondolkodni. Van, aki ilyenkor bantalmazza a gyereket - na az mar azert szerintem sem bocsanatos bun, bar nem szeretek itelkezni.
De létezik boldog házasság, csak a tiéd nem az. Tudod ezért tenni is kell.
Mondtam volna, hogy talán szülés utáni depressziód van, de aztán megláttam, hogy unalmadban és a nagy önsajnálatban lefeküdtél mással.
Ennek fényében azt mondom, hogy szimplán csak unatkoztál, nem volt mit csinálni, hát félrekeféltél miközben nagyon sajnálod magad és ezek után kifogásokat keresel.
Tudod a megcsalás egy tudatos döntés. Azon kívül, hogy szegény férjeddel gerinctelenül viselkedtél, nincs semmi bajod. A családodat abban a pillanatban szétromboltad, hogy széttetted a lábad másik pasinak, csak ezt a férjed még nem tudja. Meséld el neki, biztosan tudni fogja a megoldást a problémára . Válás, ha van esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!