Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem impotens, én igénylem a (normális) szexet is, ilyenkor mi a megoldás?
Nem lehet változtatni a problémán? Nehéz elhinni, hogy valakinek olyan szervi gondja van, amitől az élete hátralévő részében impotens lesz. Első körben minden követ megmozgatnék, hogy rájöjjenek az okra és megoldják akár testi, akár lelki. Ha megvan az ok és nem lehet rajta változtatni, akkor:
Szerintem próbáljátok pótolni vibrátorral meg dildóval meg felcsatolhatóssal a szexet, ha pedig nem jó így sem.. hát..van az a péniszpumpás dolog..
Ha pedig ez sem opció, mérlegelni kell, hogy le tudod e élni az életed szex nélkül. Senki sem fog megkövezni, ha nem. Én nem akarnám.
Megcsalni ne csald meg.
Nem értem meg a férjedet. Bizonyára abban a korban lehetsz amikor természetes az aktív szexuális élet. Ha nem tudja ezt Neked nyújtani vagy elváltok, vagy lehetőséget ad arra,hogy mással ismerkedj akivel ezt a vágyad meg tudod élni.
Ráadásul olyan nagyon tenni se hajlandó azért,hogy nála változzon a helyzet.
Végtelenül önző, ezért hagynám el, és nem azért mert nem tud teljesíteni az ágyban.
Egyertelmu megcsalas, kulonben a szexualis energia frusztraltsagga lenyegul, a frusztracio konfliktushoz vezet....es egy ugyan nem etikus, de hasznos es neha a hazassag megmentesehez valo megoldas.
36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!