Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy jól döntök e?
Figyelt kérdés
Férjem munkahelyére jött egy nála 20 évvel fiatalabb nő 2 éve. Akkor pár hónap után feltűnt, hogy sokkal többet telefonozik. Viberen kezdtek el üzengetni egymásnak, majd elkezdte törölni az üzenetváltásokat. Ekkor szóltam neki, hogy ez engem zavar és nem szeretném, ha levelezne vele. Most két év után kiderült, hogy azóta is vibereznek és beszélgetnek. Láttam egy üzenetváltást, amiben a férjem azt írta Neki, hogy ha a csajnak bejönne a férjem, akkor már rég együtt lennének. A férjemnél rákérdeztem, hogy beszélget e még a csajjal. Szemrebbenés nélkül azt mondta, hogy nem. Nem tartja vele a kapcsolatot. Megmondtam Neki hogy válni szeretnék, mert én már nem bízom benne. Szerintetek is válóok ez?
"Összekötöttétek az életeteket, mert szeretitek egymàst."
Nagy szeretet lehet, ha a férj simán a szemébe hazudik..
" akkor szeretném, ha a férjem kirángatna belőle és nem hagyna ott."
Csak azt lehet kirángatni, aki maga is felfogja milyen rossz úton halad.Jelen esetben a férj már 2 éve nem tudja felfogni( lásd, simán hazudik), így ez az opció nem lehetséges.
Kérdező jól döntöttél.A férjed tagadása pont arra utal, hogy volt, van ott már több is köztük.
2018. jan. 31. 08:21
12/20 anonim válasza:
Szerintem kicsit túlpörögted. Nem helyes, amit csinált, de kérdés, hogy pl csak dumcsizás volt, vagy dugás is. DE ha úgy érzed, hogy elszállt a bizalmad, akkor ne maradj vele, mert annak nincs értelme.
2018. jan. 31. 08:35
13/20 anonim válasza:
Jól döntöttél. Az nem házasság, ahol a férj csak azért marad veled, mert a másiknak nem kell. Mire várj? Hogy a csaj füttyent és ő hagy el téged?
Egy házasság addig menthető, amíg mindketten tesznek érte. A férjed már jó ideje másik kapcsolatba fektet energiát.
2018. jan. 31. 08:37
14/20 anonim válasza:
10. És ez gondolod személyiség válság, ami már 2 éve tart nála? Plusz hazudozik, átveri a másikat? Mindennek van határa.
2018. jan. 31. 09:18
15/20 anonim válasza:
Mert az normális, hogy megtiltod valakinek, hogy beszéljen a munkatársával? Ő sem tett semmit a kapcsolatért, csak duzzogott.
Kicsit olyan ez a fórum, mint mikor van egy cikk valamilyen bűncselekményről és alatta a kommentelők halálbüntetésért meg emberkínzásért kiáltanak meg az egész családja kiirtásáért.
Itt meg mindenki válást emleget, mert valaki hazudott vagy mással beszélgetett.
2018. jan. 31. 09:52
16/20 anonim válasza:
A hazassagot akkor lehet megmenteni ha mindketto akarja. Jelen esetben akkor a ferj elmondja hogy mi is az amirol jobb ha nem tud a kerdezo, miert erez szukseget h massal csevegjen es ne a sajat felesegevel.... a baj az, hogy a bizalmat -sajat tapasztalat - kb keptelenseg ujraepiteni :-(
2018. jan. 31. 10:59
17/20 anonim válasza:
Igen,válóok. Mekkora egy gerinctelen élőlény.
2018. jan. 31. 11:05
18/20 anonim válasza:
Nálam volt már rá példa, hogy nős pasi akart fűzögetni. Ezek a pasik, mindig a házasságukra panaszkodtak. Nincs jó szex, nem lehet az asszonnyal beszélni, olyan hideg, mint egy jégcsap... Ha belementem volna bármelyikbe is, szerintem valami beszélgetősszexkapcsolatféle lett volna belőlük. El nem váltak volna a száz, mert gyávák. Nem mondom, hogy válj el, de ha meg akarod menteni a házasságodat, több dolgot is helyre kéne tennetek, nem csak ezt. Oka van annak, hogy eljutottatok eddig. Ha simán megbocsátod, nem fog változni semmi és bele fogsz keseredni ebbe a házasságba.
2018. jan. 31. 11:11
19/20 anonim válasza:
Te tényleg ennyire buta vagy, vagy csak homokba dugod a fejed??? Lehet hogy nembdugtak MÉG!! de ez ezek szerint nem a férjeden múlott..Ha a csaj beadná a derekát már rég meghúzta volna. De az is lehet hogy meg is történt.
2018. febr. 1. 12:37
20/20 anonim válasza:
15# nem, azért emlegetünk válást még mert rég megqurta volna a csajt ha az hagyta volna magát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!