Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy jól döntök e?
Nem, nem váló ok.
Én a helyedben sajnálnám az ilyen pasit..
De tartsd magad annyira, hogy nem foglalkozol vele. Az nem baj, hogy tudattad vele, hogy tudsz róla.
De ennyi, ne hergeld bele magad.
Vagy, akár együtt maradhatsz egy oylan emberrel, aki szemrebbenés nélkül hazudik neked (okkal) :D, ahogy ketteske tanácsolja, és élheted az életed, mint egy h*lye.
Egy életed van, te döntsd el, mennyi időt szánsz még ebből, hogy hülyének néznek, és átbaxnak. Te döntsd el, mennyit érsz. De én páros lábbal rúgnám ki, hazudik, titkolódzik, ezen nem kell osztani, szorozni.
És abban 100% bízol, hogy ebben nem hazudott?
Jól mondták. Ami nem bizalmi kapcsolat, annak értelme nincsen. Mindegy h házasság v csak párkapcsolat.
Az exem is ugy gondolta, hogy a szexchat pl nála "önbizalomerősítés" , ergo nem megcsalás....szexrandin nőt keresni se az, a tarskereson nokkel ismerkedni meg csak azert szokott, mert sok az ertekes ember.... Aztan egyszer beleuntam (igaz fizikailag is megcsalt), akkor otthagytam es elegge meglepodott. Mondvan nem csinalt semmit.... azt, hogy ezekkel vkit megalazunk, fel se fogja.
En otthagynam a ffit.
Én abban hiszek, hogy a házasságokat meg kell menteni. Összekötöttétek az életeteket, mert szeretitek egymàst.
Azt hiszem, hogy nem mindig 50-50%ot tud beleadni az ember a házasságba. Ha én valamilyen személyes válságba kerülnék, ami miatt hülyén viselkednék, akkor szeretném, ha a férjem kirángatna belőle és nem hagyna ott. Cserébe ezt vállalom én is mert felelősek vagyunk egymásért. Megigértük.
A jóban rosszban részből ez, ami most van, ez a rossz. És meg lehet menteni. Ne add fel anélkül, hogy megpróbálnád. Biztos te is hiszel a házasságban, különben nem mentél volna férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!