Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyunk házasok van egy 3hos kis babánk. De minden folytatodik mint terhessegem előtt mit fegyek? Többi lent
Nem értem, ha a gyerek előtt ovltak problémák, mégis miből gondoltad, hogy ez egy gyerekkel változni fog? Most még nagyobb a baj, mert ott állsz egyedül egy gyerekkel, akit szintén el kell látni és ő nem veszi ki a részét... :/
Én pár napra/hétre elköltöznék gyerekestül, hátha észbe kap. Lehet te is rájössz, hogy neked igy jobb külön. Vagy ő rájön, hogy változtatnia kell.
Miért szültél neki?
Edd meg, amit főztél.
Hát sajnos eddig úgy érzem ebből mar nem lesz semmi de.lehet nem is baj biztos jót fog tenni a külön lét.
Kedves utolsó már nem azert de ha nem tudsz normális tanácsot adni mi a f... nek irsz ide?? Meg ha oly annyira akarod tudni már le írtam azóta ilyen hogy 2 éve el vetéltem 2x és úgy voltunk vele hogy minden heppy lesz ahogy jön a pici képzeld terhessegem alat az is volt csak sajnos most megint el kezdte de szerintem már unalmas vagyok neki azért nem érdeklődik irántam de hát majd ki derül
"de szerintem már unalmas vagyok neki azért nem érdeklődik irántam de hát majd ki derül"
Nah, hát akkor mi a gond? Unalmas vagy neki...
Ha meg tudod, hogy unalmas vagy, mièrt nem változtatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!