Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 4 éve vagyunk házasok van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lolita0216 kérdése:

4 éve vagyunk házasok van egy 3hos kis babánk. De minden folytatodik mint terhessegem előtt mit fegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Terhesség előtt majdnem szét mentünk mert folyamatosan a teledont nyomta nem foglalkozott velem és sajnos most megint el kezdődött éjjel nappal nyomja házas életünk ha 2 hetente egyszer van lehet sokat mondok igaz dolgozik intezmeny vezetőhelyetes de olyan nagy dolga nincs hogy engem le sza... jon magasról nem tudom mit tegyek hiba mondom neki hogy itthon hanyagolja a telefont a játékot mert állandón focizik rajta de már annyira dühít ti mit tennétek a helyemben?? Előre is köszönöm a segítséget
2018. jan. 24. 22:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%

Mire számítottál?

Normális esetben a kapcsolat a gyerekvállalás után is olyan, mint előtte. Ha jó, ha rossz. Gyereket szültél egy játékfüggőnek. Mire gondoltál, mi fog történni?

Legközelebb add a kezébe a gyereket, hogy vigye le babakocsival sétálni, te meg addig csinálod a dolgod, mert le vagy maradva. Télen is kell levegőre vinni, nem csak jó időben.

Esetleg beszéld meg vele, hogy este 6-tól tegye el a telót, mert szükség van rá: fürdetsz, vacsoráznál te is, stb. Beszélgess vele, vond be a fürdetésbe, tervezzétek meg a heti menüt, döntsétek el, milyen filmet néztek este. Valószínűleg nem fog annyit játszani, ha nem unatkozik.

2018. jan. 25. 05:12
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

" mert amúgy meg nem bánt, nem iszik, nem drogozik el sem jár itthonról"

Ne, bazz, ès aki ezen nem túl magas kritèriumoknak megfelel, attól rögtön gyereket kell vállalni?? Nem vagy százas...

2018. jan. 25. 06:25
 13/31 A kérdező kommentje:
Meg próbálom hát ha sikerül köszönöm! Kedves utolsó nem az egész házasságomat magyaráztam el!! Legalábbis nem az elejétől!!! Nem ő ilyen meg ne haragudjon már a világ hogy egy kis életet a világára hoztam!!!! És amúgy is tudni kell jóformán azóta ilyen hogy el veteltem a pici előtt!!!! De m1 tudod az nem százas aki egy drogos kutyának szül vsgy éppen verik
2018. jan. 25. 08:19
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
a filmnézés egyébként nem rossz ötlet! Közben csak nem nyomkodja a telefont. Közben össze lehet bújni, meg egyebek ;)
2018. jan. 25. 08:28
 15/31 anonim ***** válasza:
37%

Tehát ő keresi a nappal a pénzt, bevasarol, fát vág, éjjel atpelusozza a gyereket.

És nem csinál semmit.

Hmmm.

2018. jan. 25. 08:34
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj, gyerek előtt is ez volt, gondolod egy kakis, üvöltő gyerek jobban leköti, mint az angrybirds?????
2018. jan. 25. 08:44
 17/31 A kérdező kommentje:
Hát sajnos jobban le köti :( hozzá teszem hogy még ő keresi a pénzt én sem vagyok magatehetetlen!!! Mert az hogy két szál fát fel vag uhhuu de nagy dolog úr isten én reggeltől vágom a fát futok ezerrel közben takarítok, főzök, mosok és persze el látom a gyereket van hogy enni sincs időm hát engedje mar meg hogy 2napig ő pelusozik!!!! De am is eddig tartott a nagy éjszakai pelusozas
2018. jan. 25. 10:19
 18/31 A kérdező kommentje:
Jah hozzá teszem én vásárolok nem ő az nagyon ritka eset
2018. jan. 25. 10:20
 19/31 anonim ***** válasza:
73%
Egy olyan párkapcsolatba, ahol eleve problémák vannak nem szabadna gyereket vállalni. Még a nagyon jó kapcsolatokat is próbára tesz egy gyermek születése, hát még azt, ahol probléma van. Elkeseríteni nem szeretnélek, de ha eddig tűrted, ezután sem lesz változás. Sajnos ezt még az elején kellett volna tisztázni, rendezni.
2018. jan. 25. 10:29
 20/31 anonim ***** válasza:
47%
Szia .Sajnos tudom mirôl beszélsz az én férjem sem törödik velem.van egy 4 éves lányunk és sajnos kihült minden....
2018. jan. 25. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!