Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen házasság megérett a válásra?
Én egy utolsó esélyt adnék neki.Leülnék vele , elmondanám neki, hogy mik zavarnak. Azt is elmondanám, hogy nem szórakozok, ezek tényleg nagyon zavarnak, rosszul esnek, kezdek kiábrándulni belőle. Ha nem változtat,akkor nem tudom tolerálni hosszabb távon..
Értse meg,hogy nem csak "hiszti" hanem komolyan beszélsz és el fogod hagyni, ha nem változtat.
Ugyanígy vagyok a férjemmel.Pontosan ahogy leírtad kedves kérdező.Sokáig el is hittem,hogy én vagyok a hisztis,de ez nem így van.Problémáimmal egyedül maradok folyamatosan.Ha valamit szeretnék az vagy lemondással jár vagy vitával.Nagyon szeretnék kilépni ebből a házasságból.Csakhogy van egy kisfiúnk aki viszont rajong az apjáért.Ezért kell nekem nagyon átgondolnom mit teszek.
Ha Neked nincs mit mérlegelj akkor válj el,amilyen hamar csak lehet.
2-3 kiló mi van? Vicc hallod, eddig hogy voltál képes egy ilyen alakot elviselni?
Szerintem 5-10 kiló plussz súlyingadozás simán belefér...
F35
Kérdező!
Vigyázz zömében 30-45 közötti egyedülálló, elvált, a saját életüket, már elcseszett "férfiak" válaszolnak és buzdítanak válásra, hogy aztán megdughassanak!
Talán meg kellene beszélni ezeket otthon. Ez, még messze nem "durva" dolog, nem csalt meg a férjed, csak valamiért figyelmetlen lett. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!