Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy nő hozzámegy egy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő hozzámegy egy jobb módú férfihoz, miért gondolják a rokonok, ismerősök, más emberek, hogy csak a pénzére hajt?

Figyelt kérdés

Ha a férfi nem szép és nem is annyira fiatal a nő korához képest, de jó módban él, nem multimilliomos, de az átlagnál jobban él, miért kell a nőt egy utolsó k*vának lehordani, azért mert úgy házasodik, hogy utána ne kelljen a filléreket számolgatni? Ettől függetlenül a házasság jó, van szeretet, jó kapcsolat, minden, ami egy átlagosnak mondható házasságban. És nem mondható el az sem, hogy a nő nem dolgozik. Én biztos vagyok benne, hogy a sok rosszindulatú megjegyzés egy ilyen házasságra vagy irigységből jön, vagy azért mert mindenki olyan párokra gondol ilyen hallatán, mint például az Andy Vajna és Tímea házassága. Én úgy gondolom egyébként, hogy akik azt a nőt vagy bármely hasonlót ugatják, valamilyen szinten irigykednek a vagyoni helyzetére.

De a lényeg, hogy nem ennyire végletes kapcsolatokról beszélek most, sőt, nem is kell különösebben gazdagnak lennie a férfinak. Olyan szituációt képzeljünk el, hogy van egy fiatal, egyetemista korú lány, aki szerelmes egy hamburgersütödében dolgozó fiúba, hozzá megy feleségül, utána kiderül, hogy a pasi teljesen buta, életképtelen, csóró, hol dolgozik, hol nem. De ha a lány egy nála idősebb, 30 és 40 közötti, nem a legszebb, de egyetemet végzett, biztos megélhetésű emberrel ismerkedik meg pl. egy elegáns étteremben és köti össze később az életét, sokkal jobb jövőre, boldogabb életre számíthat. És hozzáteszem, nem azért, mert a nő lusta tanulni vagy dolgozni, nem. A nőből is egyetemet végzett, megbecsült, pénzt kereső ember lesz a férje mellett, de ha a jövőjét egy csóró kissrác mellett alapozza meg, soha nem juthat el odáig. Nekem ez a véleményem a kérdésről, nem hiszek a tündérmesékben ("boldogan él a szegény ember a feleségével a kunyhóban, a zsíroskenyér is jó, de minden nagyon boldog") és a feminizmusban sem ("fúj, férfiak, mi független, szingli nők vagyunk és lázadunk minden ellen").

2018. jan. 10. 09:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%

Nincs ezzel gind... valaki úgy keres pénzt, hogy gürizik egy életen át, valaki ugy hogy hozzá megy egy gazdag palihoz, majd a halála utan visz mindent, vagy válasnál a felét....

Legtöbb embernek akkor nyilik a vicska a zsebben, amikor hülyenek nézik öket, és jön az ilyen szerelem olyan szerelem duma, hol ott mindenki tudja, még a pasi is, higy a nő nem szerelmes belé....

Emlitett pelda a Vajna házaspár... szerintem a hörcsög is tudja hogy a nő nem szerelmes belé, de az élete végén ilyan nőt dughat, vagy mutogathat, akit Te az eletbem nem fogsz...ennek ára van...

Halál után nem tud mit kezdeni a pénzzel....

2018. jan. 10. 09:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván számít az mindkét félnek, hogy a másik mire vitte az életben, ha erre gondolsz. De ha lényeges a bérkülönbség vagy valamelyik oldal eltartatja magát, az gyanúra ad okot dok esetben.

Timi és a télapó sztorija pedig a tipikus golddigger történet (amihez semmi közünk nem lenne, ha nem a mi pénzünkből vásárolgatná a Dolce estélyiket), de ahogy kiveszem a kérdésből, most nem erre gondolsz.

2018. jan. 10. 09:31
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

“ azért mert úgy házasodik, hogy utána ne kelljen a filléreket számolgatni?”

Eddig olvastam, itt konkrétan te magad vallottad be, hogy a pénz miatt vagy vele :D Én csak akkor érzem ezt gusztustalannak, ha az egyik fél lusta tanulni, dolgozni, és így akar magának jó életet. Ha mindkét fél tanult, dolgos ember, akkor senkiben nem merülne fel, hogy csak a pénz miatt vannak együtt.

2018. jan. 10. 09:32
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem a pénzéért mennél hozzá, eszedbe sem jutna itt vergődni. Te is érzed, hogy sántít a dolog, ezért magyarázkodsz. A környezeted azért tudja, látja, hogy az a fajta vagy-e aki a pénzre hajt, vagy sem.
2018. jan. 10. 09:33
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Az idő mindent igazol!Türelemmel kell lenned a rosszindùlatú emberrel is,hiszen mondhat olyat amire felfigyelsz és előre tudsz gondolkozni.A 30/40 év közötti férfiak zöme elvált vagy az anyukájával él!Egyik sem könnyű eset!A tapasztalatlan lánynak oda kell figyelnie önmagára de arra még jobban,hogy mit enged meg a másiknak illetve a szeretett férfi alaptermészete mennyire tud óvó,védő lenni?! Tudod a szerelem átalakul szeretetté a legjobb esetben!
2018. jan. 10. 09:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Teljesen nem tudtátok eddig értelmezni, amit leírtam. A Tímeát rossz példának hoztam fel. Én arra gondoltam, hogy ha van egy egyetemista lány, aki azért jár egyetemre, hogy jól fizető állása legyen, megalapozza a jövőjét, és hozzámegy egy csóróhoz, akinek soha nem lesz normális munkahelye, az a lehető legrosszabb döntés. De ha igényes magára, és nagy jól szituált emberhez megy, aki jól áll anyagilag , de NEM AZÉRT, HOGY ELTARTSA ÉS A PÉNZÉN ÉLJEN, hanem hogy ha majd ő is biztos pozícióba kerül, pénzt keres, ne egy csóró legyen mellette, mert az csak lehúzza. És miből gondoltátok, hogy rólam van szó. Süt belőletek a rosszindulat, kedves válaszolók és még csak arra sem vagytok képesek, hogy értelmezzétek, amit leírtam.
2018. jan. 10. 09:41
 7/13 A kérdező kommentje:
5-ös végre valakinek leesett.
2018. jan. 10. 09:43
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt, akinek van valamennyi esze, az nem mások véleményevel foglakozik.

Masrészt teljesen természetes, hogy egy igényes, tanult ember a saját szintjéből szeretne párt, nem valami 8 általánost végzett közmunkással képzeli el az életét.

2018. jan. 10. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert irigyek és kicsinyesek.

Az ilyen rosszindulatú pletykák szerintem sokszor nem konkrétan a szóban forgó nő ellen irányulnak, inkább a pletykálkodók egymást megerősítő védekezése a kisebbrendűségi érzéseikkel szemben, valamint a szociális túlélés eszköze a "mi-vs.-ők" viszony kialakításával. Szóval nem hiszem, hogy a gonoszság hajtja őket, csak szoronganak a saját viszonylgos nyomoruk miatt.

2018. jan. 10. 12:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

minden gazdag ferfi hulye ?

aki gazdag az altalaban nem hulye, aki nem hulye az felismeri ha a csaj a penzre hajt

andy vajna esete szerintem egeszen mas

a nyugati tarsadalomban (nemetorszag, franciaorsza, usa) az idos jomodu ferfi + csinos fiatal baratno/szereto/feleseg (gyakran kelet europai "beszerzett") teljesen elfogadott es bevett szokas

2018. jan. 10. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!