Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy nő hozzámegy egy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő hozzámegy egy jobb módú férfihoz, miért gondolják a rokonok, ismerősök, más emberek, hogy csak a pénzére hajt?

Figyelt kérdés

Ha a férfi nem szép és nem is annyira fiatal a nő korához képest, de jó módban él, nem multimilliomos, de az átlagnál jobban él, miért kell a nőt egy utolsó k*vának lehordani, azért mert úgy házasodik, hogy utána ne kelljen a filléreket számolgatni? Ettől függetlenül a házasság jó, van szeretet, jó kapcsolat, minden, ami egy átlagosnak mondható házasságban. És nem mondható el az sem, hogy a nő nem dolgozik. Én biztos vagyok benne, hogy a sok rosszindulatú megjegyzés egy ilyen házasságra vagy irigységből jön, vagy azért mert mindenki olyan párokra gondol ilyen hallatán, mint például az Andy Vajna és Tímea házassága. Én úgy gondolom egyébként, hogy akik azt a nőt vagy bármely hasonlót ugatják, valamilyen szinten irigykednek a vagyoni helyzetére.

De a lényeg, hogy nem ennyire végletes kapcsolatokról beszélek most, sőt, nem is kell különösebben gazdagnak lennie a férfinak. Olyan szituációt képzeljünk el, hogy van egy fiatal, egyetemista korú lány, aki szerelmes egy hamburgersütödében dolgozó fiúba, hozzá megy feleségül, utána kiderül, hogy a pasi teljesen buta, életképtelen, csóró, hol dolgozik, hol nem. De ha a lány egy nála idősebb, 30 és 40 közötti, nem a legszebb, de egyetemet végzett, biztos megélhetésű emberrel ismerkedik meg pl. egy elegáns étteremben és köti össze később az életét, sokkal jobb jövőre, boldogabb életre számíthat. És hozzáteszem, nem azért, mert a nő lusta tanulni vagy dolgozni, nem. A nőből is egyetemet végzett, megbecsült, pénzt kereső ember lesz a férje mellett, de ha a jövőjét egy csóró kissrác mellett alapozza meg, soha nem juthat el odáig. Nekem ez a véleményem a kérdésről, nem hiszek a tündérmesékben ("boldogan él a szegény ember a feleségével a kunyhóban, a zsíroskenyér is jó, de minden nagyon boldog") és a feminizmusban sem ("fúj, férfiak, mi független, szingli nők vagyunk és lázadunk minden ellen").

2018. jan. 10. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb tanult és ambiciózus nő, magához illő szintén tanult és ambiciózus párt keres magának. Ez valamilyen szinten természetes. Régi mondás: Guba a gubához, suba a subához. Nem gondolom, hogy egy 8 általánost végzett férfivel hosszú távon működne egy házasság anélkül, hogy ne jönnének elő a problémák. A látásmód, az olvasottság, a jövőkép, a megfelelő viselkedés hiánya és az anyagiak stb. A férjben is kelthet kisebbségi érzéseket, féltékenységet, még ha nő el is fogadja ezt.
2018. jan. 10. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
"Ha egy nő hozzámegy egy jobb módú férfihoz, miért gondolják a rokonok, ismerősök, más emberek, hogy csak a pénzére hajt?" Mert ismerik.
2018. jan. 13. 23:49
 13/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.Nagyon sok olyan pár van,ahol az egyik diplomás míg a párja kétkezi munkás és nagyon jól megvannak.Ismertem olyan több diplomával,5 nyelven beszélő embert akit elküldtek "bölcsőzsírért" és elment a patikában megkérni!Neked az iskolán kívűl mi számít fontosnak? Nagyon sok diplomás ember fordítva üti be a szeget a falba. Igen sok azonos érdeklődési kör,közös programok,egymás megbecsülése,azonos neveltetési értékek kellenének hosszú távon az együttléthez,ami folyamatos változtatásokon megy keresztűl./közel 40 éves házasságban élek/.
2018. jan. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!