Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a szenvedély a házasságomból, más is jár hasonló cipőben? 32 éves nő vagyok.
Szeretem a férjem. 7 éve élünk együtt 2 gyermekünk van. Mikor összekerültünk nagyon szenvedélyes,kezdeményező volt.
Teltek múltak az évek, jöttek a gyerekek. Hozzá tartozik, hogy egy háztartásban élünk anyukámmal és pár éve az ő apukája is hozzánk költözött. Sokszor voltak kisebb, nagyobb vitáink. Ő sokat dolgozik, én itthon vagyok a gyerekekkel és a szüleinkkel.
Szexuális téren nekem idő kellett, mire jó lett vele az ágyba. Mindennek ellenére sokszor vágytam arra, hogy magáévá tegyen, udvaroljon, ne én hozzam szóba, hogy ha itthon nem tudunk nyugodtan együtt lenni, akkor menjünk el valahová. Sokszor vágyom arra, hogy megfogja a kezem és kezdeményezzen. Este is, olyan jól esne, ha hozzám bújna és cirógatna, csókolna. De sajnos nem....
Tudom, hogy szereti a családját, és sokszor beszélgetünk.
Nem vágyom más férfira, de nagyon vágyom arra, hogy valaki szenvedélyesen szeressen és feltalálja magát...
Van aki hasonló cipőben jár?
Mintha a feleségemet hallanám.
Nálatok csak az a kérdés, hogy mitől szűnt meg a lelkesedése. Kérdés, hogy mit dolgozik. Az sem elhanyagolható, hogy lehet ő is azért dolgozik ennyit, hogy ne kelljen otthon lennie. Biztos nem vetted észre, és lehet hogy nem is volt szándékos, de valószínű, hogy kasztráltad.
Miért kellett neked idő, hogy jó legyen vele az ágyban? Ez az időszak is nagyon fontos. És még rengeteg más is.
A te férjednek azzal van baja, hogy az érzései irántad, már nincsenek meg. Biztos szeret, mint embert, de mint nő már nem érdekled.
Bocs, de a "sokat dolgozik" nem kifogás. Aki szeret, az a szexet is kívánja a párjával.
Tudom mit beszélek, 7,5+ éve vagyunk együtt a férjemmel, idén nyáron lesz 8 éve. 12 órában dolgozik, és akármilyen fáradt, jön, cirógat, szeretget, kedveskedik, bókol, dícsér, kezdeményez, a szexuális életünk nagyon jó. Mindig is az volt. Van, hogy nekem kell azt mondani, hogy inkább aludja ki magát, mert állva el fog aludni másnap, de nem mindig sikerül, nőből vagyok, ő meg túl jó pasi:).
Ehhez a dologhoz 2 ember kell. Ha mindketten akarjátok, tesztek érte, szerveztek közös programokat, KETTESBEN romantikáztok, akkor még visszahozható az a szerelem, ami az első években volt.
Ha neki jó így, akkor 3 lehetséges opció van, ez rajtad múlik. A gerinctelen emberek ilyenkor szeretőt keresnek a párjuk háta mögött. A tisztességesebbek lezárják a kapcsolatot, amennyiben azt képtelenség megjavítani (akár annak okán, hogy a párjuk nem partner). És van az amikor beletörődsz abba, hogy többé nem lesz olyasmiben részed vele, amire vágysz, és leélsz vele boldogtalanul, elhanyagoltan, kielégítetlenül, frusztráltan egy életet.
12.
Ez nem a házasság intézményének a hibája. Egy házasság pont annyi amennyit 2 ember beletesz, se több, se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!