Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a szenvedély a házasságomból, más is jár hasonló cipőben? 32 éves nő vagyok.
Szeretem a férjem. 7 éve élünk együtt 2 gyermekünk van. Mikor összekerültünk nagyon szenvedélyes,kezdeményező volt.
Teltek múltak az évek, jöttek a gyerekek. Hozzá tartozik, hogy egy háztartásban élünk anyukámmal és pár éve az ő apukája is hozzánk költözött. Sokszor voltak kisebb, nagyobb vitáink. Ő sokat dolgozik, én itthon vagyok a gyerekekkel és a szüleinkkel.
Szexuális téren nekem idő kellett, mire jó lett vele az ágyba. Mindennek ellenére sokszor vágytam arra, hogy magáévá tegyen, udvaroljon, ne én hozzam szóba, hogy ha itthon nem tudunk nyugodtan együtt lenni, akkor menjünk el valahová. Sokszor vágyom arra, hogy megfogja a kezem és kezdeményezzen. Este is, olyan jól esne, ha hozzám bújna és cirógatna, csókolna. De sajnos nem....
Tudom, hogy szereti a családját, és sokszor beszélgetünk.
Nem vágyom más férfira, de nagyon vágyom arra, hogy valaki szenvedélyesen szeressen és feltalálja magát...
Van aki hasonló cipőben jár?
Mindent meg beszélünk. Én mondtam neki, hogy szexre és ölelésre vágyom. Sajnos sokat dolgozik és fáradt. Amit megértek. A gyerekek születése után én voltam passzívabb.
Ritkán kezdeményez.
Ha nem kíván az azért van mert reggel 10-től este 11ig dolgozik. Este pedig már sokszor ő is fáradt és én is.
Mondtam már neki, hogy akkor ha ciki ha nem menjünk valahova pár órára, de nem venné a lapot....magától nem egy leleményes, romantikus alkat..
Vegyél le a válláról terhet, vagy vegyél te még többet magadra és így vagy úgy megoldódik.
A nem tetsző válasz: Szerető.
a 7. év az általában a krízisek kezdete.
ennyi idő alatt elmúlik a szerelmi szenvedély.
a férjed szeret, de nem szerelmes beléd, ha az lenne, szenvedélyt is tudna adni.
de már ismer kívül-belül, megszokott, már nincs meg részéről a szikra.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!