Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiakhoz szólna a kérdés. Ha a
párotok/feleségetek beteg és nem jól érzi magát, akkor
kicsit kiszolgáljátok?
11/20 A kérdező kommentje:
Mi 11 éve vagyunk házasok, de szerintem a kolléganőimtől több törődést kapok, mint tőle. Tegnap voltam nagyon rosszul, meg sem fordult a fejében, hogy hazajön hamarabb, hogy kicsit pihenni tudjak.
Ki milyet szakít, olyat szagol.
Én egészségesen sem várnám el, hogy kiszolgáljon, és fordítva sem szeretnék olyat, aki elvárja.
2017. okt. 27. 09:11
13/20 anonim válasza:
Én olyankor mindent átvállalok mert szeretem őt.
Erről is szól a házasság:) F
2017. okt. 27. 09:28
Különböztök, ennyi. A volt férjem pont ilyen volt. 40 fokos lázzal feküdtem otthon, az ágyból sem bírtam kikelni és mikor hazajött és megkértem, hogy főzzön egy teát, akkor azt mondta, hogy nem. Mert nem vagyok én annyira beteg. Hasi műtét után dettó ugyanez volt, nem látogatott meg a kórházban, mert anyámék úgyis jöttek aznap és neki nem volt kedve bejönni, mert minek.Többször szóvá tettem és én voltam a hülye, mert miért várom el. Kiderült az ő családjában ez a természetes, az anyja mindenkit kiszolgál a mai napig a végtelenségig (ha kell este 10-kor levest főz, mert azt kivánja a férje), az én családomban gondoskodtunk egymásról ha beteg volt valaki, vagy csak kedveskedtünk egy nehéz nap után anyának, hogy mi főztük a vacsit. Nem hibáztatom így utólag, nem tehet róla, ő így nőtt fel. Ezt én nem tudtam elfogadni...12 év volt együtt.
2017. okt. 27. 09:30
15/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem is volt egy hasi műtétem. Pénteken hazajöttem, szombaton már mosogattam, vasárnap teregettem, egyesével hordtam a ruhát a fregolihoz. Ő meg elment otthonról, mondván, minek maradjon otthon. Következő héten a negyedikről én hoztam-vittem a gyereket oviba, 4x mászva meg az emeleteket.
Akkor utolsó a te férjed is hasonló kategória, mint az enyém. És azóta találtál valakit? Vele mi lett?
Persze. De ugyanezt csinálom akkor is, amikor jól van. Nem várjuk el egymástól, de mégis kölcsönösen kiszolgáljuk egymást, néha én, néha ő.
2017. okt. 27. 10:35
Ha elvárnám, hogy kiszolgáljon, szerintem eljegyzésig SEM jutottunk volna :)
Minek? Szeretem, ha leteszi elém az ételt, de ha fáradt, dolgozik, egyéb dolga van, mosok, takarítok, kaját csinálok, stb.
Ha beteg, akkor megkérdem, mit kíván (legtöbbször semmit) és főzök neki teát, kávét, kekszet, ropit, vagy csak mellé bújok, ha annyira szarul van.
34ffi
2017. okt. 27. 12:08
14-es vagyok. Ő mostmár újra házas, de a sors igazságot tett, ugyanolyan a felesége, mint ő, 9 hónappal a megismerkedésük után elvette feleségül, de mivel a nő magas poziban van egy multinál, semmire sincs ideje, szóval ha tiszta ruhát akar, akkor mosnia kell, ha vacsit akar akkor főznie, és boldogtalan. Én találtam valakit, aki bár nem mos főz, de ha beteg vagyok, mindent megcsinál, együtt főzünk és együtt takarítunk, és mellettem áll mindenben. Nehéz volt megszokni, hogy van ilyen is...
2017. okt. 28. 08:09
Az én párom ezt betegség nélkül is megteszi. Mondjuk én is lehozlm neki a csillagokat az égből.
2017. okt. 28. 09:30
Betegseg ide vagy oda igyis ugyis mindenkt ketten csinalunk. Nem besegít és nem én segitek be. Ez kozos dolog..
Neha en csinalok reggelit neha ő. Ha beteg vagyok (nagyon beteg) akkor neha kicsit tobbet vallap magara , pl ha kell tanulni a gyerekekkel akkor tanul velük helyettem, akkoris ha elozo 3 nap is o tanult veluk.
2017. nov. 7. 08:28
Kapcsolódó kérdések: