Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a barátnődnek gondolt embernek tetszene a férjed? Leépítési tippeket szeretnék kérni. Olyan vélemény érdekel, akinek volt hasonló helyzete és BEVÁLT (pl. testbeszéddel stb. )
Figyelt kérdés
Észrevettem, de igazából csak elszólásokból, ártatlannak tűnő megjegyzésekből nagyon tetszik neki a férjem.Jómódban élünk, és ez a lány szinte nyomoz a férjem után, les minden információt. Mindig úgy intézi a társalgást, hogy a végeredmény az legyen eljöhessen hozzánk. Én emiatt mindig kifogást mondok. Pl. tárolná a biciklijét valahol, de nincs garázsa és egy hónapra elhozná.(Ilyen nem volt csak egy hulye példa) De nem adja fel.Mindig kitalál valamit, bizonyos szituációkban ,hogy jöjjön.Sosem járt még nálam, pont , mert nem bízom benne2017. okt. 12. 14:01
11/13 anonim válasza:
Ez még a jobbik eset, kérdező. Mi úgy jártunk, hogy a nejem barátnője titokban tartotta az érzelmeit, de folyamatosan próbált minket összeugrasztani. Névtelen levelekben "jóindulatúan" elárulta, hogy csalom a feleségemet, nekem meg szintén névtelenül küldözgette a szerelmes leveleit, ajánlatait. Sokáig nem jöttünk rá, hogy ki ő és mi is a célja. Belementem egy randiba, de úgy, hogy a feleségem messziről figyelte, hogy ismerős-e egyáltalán. Hát, az volt!
12/13 anonim válasza:
#11. Rosszabb vagy, mint az rtl klub. Leg jobb résznél reklám ?! Ne szórakozz, tessék végigmesélni a sztorit, ha már belekezdtél. Jónak tűnik.
31/f
13/13 anonim válasza:
Nem tépték meg egymást, ha arra vagy kíváncsi. A nejem levonta a tanulságot, és megszakított a csajjal (valójában elvált asszonnyal) minden kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!