Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a férjem?
Ha nem kamu a kérdés, bár miért lenne az, ezer ilyet látok a környezetemben is:
Ilyenkor látszik mennyire mérgezőek, károsak az ilyen anya képek. Nyilván szegény is így szocializálódott. Az én anyum is mártír, amúgy egy kedves nő, de folyamatosan tűrte, hogy apánk (és mások) úgy kezelje előttünk is, mint egy darab szart. A nővérem konkrétan ugyanolyan lett, az emberek folyamatosan áttaposnak rajta.
Nekem is volt egy ilyen párkapcsolatom, 172cm/ 58 kg voltam, engem is kövérezett az ördögnél egy fokkal szebb párom, szépen leépítette az önbizalmam. Két év szenvedés, halogatás után szakítottunk. Utána ismerkedni kezdtem és elképedtem, hogy milyen jó kiállású férfiaknak tetszem.
Próbálj leválni róla, nincsenek rokonok, akik segíthetnének? Csak mert ez rosszabb lesz az idő múlásával.
Azért viselkedik így, mert nem szeret téged. Csöppet sem.
Ezt fel kéne fognod, és kinyitni előtte az ajtót, vagy elhagyni.
Anyukád baromságokat beszél. De különben is, kit érdekel, nem gyerek vagy, hogy ő dirigáljon. Szégyen mindkettő hozzáállása.
Küldd már el a férjed a francba, hogy bunkóskodjon mással. Anyád meg tartsa meg az idióta tanácsait magának!
Én lazán visszakérdeztem volna: "Néztél Te már tükörbe?" Gondolom a férjed sem egy Brad Pitt, úgyhogy bőven lenne mit söprögetnie a saját háza táján is.
CSak a Te döntésed, hogy meddig tűröd ezt. Egy életünk van, nem mindegy, hogy hogyan éljük le. Ha Te ezt választod, hát rajta, de nem lesz túl boldog az elkövetkezendő 50 éved, ha megéred.
Lépj ki ebből a kapcsolatból, tűrnöd semmiképpen sem kell.
Te nemigen ismered az áldozathibáztatás fogalmát, barátom. Mármint a valódi jelentését.
A pszichopata típusú emberekkel tényleg ez van. Azért csinálják, mert a másik hagyja nekik. Ha a nő elhinné, hogy ő is ér valamit, szépen összecuccolna, mindjárt lenne esélye egy szép életre. Ehelyett inkább szül neki egy gyereket. Dejó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!