Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerontetek miert erdeklodhetett a ferjem ex baratnoje?
Mivan...?! Ez egy kissé zavarosra sikerült...
Ha jól bogoztam ki a zagyvaságot, amit írtál, akkor igen, érdekli őt a férjed. És akkor mi van? Te vagy a felesége, nem ő. Ne mérgezd a házasságodat felesleges féltékenykedéssel/balhézással.
Ha az én férjem után érdeklődne vmi exnőcske, max megmosolyognám a dolgot... nem azért, mert én jobb/szebb/okosabb/akármibb vagyok nála, vagy ilyesmi. Ezt nem tudhatom. Azt viszont tudom, hogy a férjemmel egymás számára a legjobbak/legszebbek/leginkább összeillők vagyunk, innentől pedig felesleges kételkedni, féltékenykedni, balhézni. Mindig is lesz nálad szebb/jobb/okosabb/mittudoménmilyenebb nő... ahogy nálam is. De ha biztos házasságban éltek, akkor ez nem szabad, hogy éket verjen közétek.
Örülök, ha segítettem.
Megerősítésként itt a másik oldal: nagyon jól tudom, hogy létezik a férjemnél helyesebb, okosabb, sikeresebb férfi a világon, sőt még azt is, hogy összeházasodhattam volna ilyen férfival is, olyannal, aki mellett dolgoznom sem kellene. A nagy helyzet viszont az, hogy pont lexarom, ugyanis a férjemet szeretem. Pont. Tőle akarok gyerekeket, vele akarom leélni az életemet, stb. Innentől minden más udvarló jelentéktelen számomra.
A lényeg: a férjem (és úgy gondolom, a te férjed is) hasonlóképpen vélekedik. Ezt tartsd szem előtt: nem véletlenül vett feleségül, neki igenis Te vagy az igazi, mindenki más elhomályosul melletted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!