Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, párkapcsolatban élők! Van olyan, akiknél nincs szex vagy csak nagyon ritkán?
Érdekes kérdés, szerintem megérne egy szélesebb össztársadalmi vitát, mert elhanyagolják!
Szerintem elég tipikus gond, ami egész korosztályokat érint. Az ismeretségi körömben a férfiak zöme panaszkodik róla, hogy az asszony nem szexel egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán velük.
Meglett az első, vagy akárhányadik gyerek és ettől kezdve nuku szex. Próbáltak mindent, gyertyafényes vacsorától a könyörgésen át a veszekedésbe fulladó beszélgetésektől kezdett vitákon keresztül az ékszer, bunda, stb. vásárlási projektekig, de semmi eredmény. Legfeljebb pár hét normális házasélet. :OO
Sokan nem értjük ezt - én sem. Hogy miért vannak mégis együtt, az nyilvánvaló:
- Gyerek
- Ház-kocsi-egzisztencia
- Megszokás
- Majdnem baráti, esetenként testvéri jellegűvé váló szeretet.
Ezek a fő okok. Szex gyakran nuku. Eleinte ráfogják, hogy felébred a gyerek, stb. Később már nem is magyarázkodnak. Nem - és kész.
Szóval szerintem _ezért_ (szex) nem is érdemes elválni, inkább átértékelni a dolgokat. Pl. a szexet leszámítva mérlegre tenni a kapcsolatot. Jó ez így nekem, ha figyelmen kívül hagyom a szexet?
Ennyi erővel akár a kapcsolat nyitottá is alakítható.
Mindkét fél közös megegyezéssel ad némi szabadságot a másiknak. Mondjuk szombat este buli van, vagy egyszerűen megegyeznek, hogy szeretik egymást, de a szex az szex, így megoldja aki akarja, de a családi életükbe nem viszik be a hangulatot.
Annál is inkább, mert nagyon kevés kapcsolat van, ahol a leghűségesebb párok is életük során nem léptek volna félre. Sok esetben senki se tudja meg, a házastárs meg akkor is legutoljára... Szóval nekem ez kicsit olyan, mintha egyes típusoknál a genetikai program menetrendje lenne ez a váltás...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!