Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban, párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban, párkapcsolatban élők! Van olyan, akiknél nincs szex vagy csak nagyon ritkán?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt kibírni, ha nagyon vágyunk rá? N
2017. szept. 2. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Valószìnű, hogy máshol ürít a férjed. Egészséges férfinek szüksége van a szexre.
2017. szept. 2. 15:30
 12/17 A kérdező kommentje:
:D nem, nem talált.
2017. szept. 2. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
A megcsalàs a màsik hàta mögött gerinctelen patkàny dolog. Ha ennyire viszket a ...d és nem lehet a pàroddal beszélni róla mert pl neki így is jó, nem érdekli a szex vagy ràd unt/ vagy te màr nem szereted akkor a szakítàs a tisztességes megoldàs. A szar hàzassàgnak/ kapcsolatnak semmi értelme. Ha nem vagytok boldogok mindketten, mi a bànatért vagytok együtt? A gyerekeknek sem jó példa ( ha vannak).
2017. szept. 2. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen is van normális szerető és párkapcsolatban normális szex, ennek az alapnak kellene lennie. Nem is kell egy kapcsolatnak komollyá fordulni ha ott nem ok 1005-ig minden, akkor inkább egyedül, mert oda jut az ember ahova Te. Nem , nem lehet kibírni, mert lelkileg tönkre vág. Válj el,kezdj új életet és ne alkudj meg.
2017. szept. 4. 06:30
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes kérdés, szerintem megérne egy szélesebb össztársadalmi vitát, mert elhanyagolják!

Szerintem elég tipikus gond, ami egész korosztályokat érint. Az ismeretségi körömben a férfiak zöme panaszkodik róla, hogy az asszony nem szexel egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán velük.

Meglett az első, vagy akárhányadik gyerek és ettől kezdve nuku szex. Próbáltak mindent, gyertyafényes vacsorától a könyörgésen át a veszekedésbe fulladó beszélgetésektől kezdett vitákon keresztül az ékszer, bunda, stb. vásárlási projektekig, de semmi eredmény. Legfeljebb pár hét normális házasélet. :OO

Sokan nem értjük ezt - én sem. Hogy miért vannak mégis együtt, az nyilvánvaló:

- Gyerek

- Ház-kocsi-egzisztencia

- Megszokás

- Majdnem baráti, esetenként testvéri jellegűvé váló szeretet.

Ezek a fő okok. Szex gyakran nuku. Eleinte ráfogják, hogy felébred a gyerek, stb. Később már nem is magyarázkodnak. Nem - és kész.

Szóval szerintem _ezért_ (szex) nem is érdemes elválni, inkább átértékelni a dolgokat. Pl. a szexet leszámítva mérlegre tenni a kapcsolatot. Jó ez így nekem, ha figyelmen kívül hagyom a szexet?

Ennyi erővel akár a kapcsolat nyitottá is alakítható.

Mindkét fél közös megegyezéssel ad némi szabadságot a másiknak. Mondjuk szombat este buli van, vagy egyszerűen megegyeznek, hogy szeretik egymást, de a szex az szex, így megoldja aki akarja, de a családi életükbe nem viszik be a hangulatot.

Annál is inkább, mert nagyon kevés kapcsolat van, ahol a leghűségesebb párok is életük során nem léptek volna félre. Sok esetben senki se tudja meg, a házastárs meg akkor is legutoljára... Szóval nekem ez kicsit olyan, mintha egyes típusoknál a genetikai program menetrendje lenne ez a váltás...?

2017. okt. 25. 20:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nálunk nincs gyerek, a férjem az alkohollal csal mindennap, ha fogalmazhatok így. Nekem meg a vágyam az egekben van és nincs, akin levezessem.
2017. okt. 25. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát nézd, nem valami etikus, de próbáld meg álmában elkapni. Amikor alszik, kényeztesd a hímtagját. Ha van egy kis szerencséd, már arra ébred, hogy áll a farka. Álló farokkal csak nem lök le magáról... ha meg mégis, akkor lehet, hogy látens meleg. Azzal meg nem sokat kezdhetsz.
2017. okt. 25. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!