Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, párkapcsolatban élők! Van olyan, akiknél nincs szex vagy csak nagyon ritkán?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt kibírni, ha nagyon vágyunk rá? N2017. szept. 2. 13:14
1/17 anonim válasza:
Kibírni, nem bírnám. Körülöttem, akik ilyen helyzetbe voltak, vagy borítottak mindent, vagy kerestek szeretőt.
2/17 anonim válasza:
Ha az egyik fél igényli a szexet, a másik meg nem, annak jó vége már nem lehet.
3/17 anonim válasza:
Igazából minden párkapcsolat "alapja" a szexualitás meg a fizikai vonzalom. Akkor lesz ideális a kapcsolat, ha mindkettőtöknek nagyjából egyforma az igénye a szexre. Ha nagyon eltérő, akkor sajnos előbb-utóbb ezt valamelyik fél megunja. Legalább is én még csak ilyennel találkoztam, ahol vagy szétmentek miatta, vagy jött a megcsalás.
Nekünk párommal szerencsére egyezik az igényünk nagyjából, de persze vannak időszakok amikor nem. Ez teljesen rendben van, mondjuk ha 12 óra munka után hazajön nyilván nem a szex az első gondolata.
De ha ok nélkül kicsi a szexuális igénye, neked viszont nagy, azt nem tudom hosszú távon ki lehet-e bírni valahogy.
4/17 anonim válasza:
Az egyik haveromnak nem volt szex a házasságában. Ő a rossz utat választotta: szeretőt. Aztán a szerető kidobta őt.
5/17 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatom. Nem véletlenül csak "volt"..
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eddig még nem sikerült találnom ideális szeretőt, azt hiszem nem is létezik.
2017. szept. 2. 14:04
7/17 anonim válasza:
Minek szenvednél egy kalap kaki kapcsolatban, és mellette sunnyognál meg titkolóznál meg ilyenek? Nem ezerszer egyszerűbb dobbantani, és utána keresni mást?
8/17 anonim válasza:
De miért nincs szex? Mit mond a párod, amikor rámászol?
9/17 anonim válasza:
Mi az oka, hogy nincs szex? Beszéltetek erről? Miért akarsz szeretőt és ezzel megalázni a párodat? Akkor inkább lépj ki a jelenlegi kapcsolatodból (ha nem tudjátok megoldani a problémát), és jeress mást akivel a szex is működik.
10/17 A kérdező kommentje:
Jó, rendben. Holnap elválok.
2017. szept. 2. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!