Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Folyamatosan hazudik nekem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan hazudik nekem az asszony, és már a gyerekek is. Ez miattam lehet?

Figyelt kérdés
Mint kiderült, a feleségem már a megismerkedésünk óta hazudozik nekem. Kisebb nagyobb dolgokban egyaránt. Bármiben, amiben az igazság kellemetlenül érintené. Ezt sem tudom megszokni, de már a gyerekek is elkezdték. Az egyik már elmúlt 12 a másik is közel van hozzá. Mindegy, hogy mi a téma hazudnak bármiben.
2017. aug. 6. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtam, hogy gyerekkori minta lehet nála.
2017. aug. 7. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem könnyen lehet, hogy csal is téged.. Akik mindenről így titkolóznak,azoknál előbb-utóbb ez is kiszokott derülni. Továbbá az sem szép tőle, hogy a gyerekeket is erre neveli, mert ez ellened való hangolás ha úgy nézzük.
2017. aug. 7. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Sosem értem ezt a hazudós dolgot. Mindig mindenki hazudik. Naponta általában 200x/fő. Ez nálunk (mo-n) csak azért is biztos, mert a közéletben is teljesen elfogadott lett ezért-azért és mindenki inkább elfogad egy "kegyes", kényelmes hazugságot minthogy a valósággal kelljen szembesülnie. Aki amiatt tiltakozik, hogy valaki neki hazudik az nekem nem tűnik reális gondolkodású embernek. Annyit tudnék mondani, hogy a tisztelt kérdző figyelje meg saját magán mikor és kinek hazudik egy napon belül. Ráadásul felteheti magának azt a kérdést is, hogy egy adott helyzetben mi az igazság. Ehhez a kérdéshez nem ártana leírni legalább egy konkrét ügyet... hogy lássuk
2017. aug. 12. 14:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Lehet hogy félre is lép, de azt is tagadja... :-))

Soha, senkinek nem hazudok. Nem vagyok hajlandó azon agyalni, hogy kinek mit hazudtam.

Legyen példa. Talán többet is mond.:

Miért nem vettél nekem vitamint? "Elfelejtettem", és ezt évente, minimum 12x mondja. Úgy hogy minden kifogyott levelet, és a kiürült dobozt is a táskájára teszem, hogy ne felejtse el. Reggelente az első útja a Tescoba vezet.

A "nincs senkim", "csak egy pasival voltam", klasszikusokkal kezdett. Az első esténken. Amit még akkor is fenn tartott, amikor kiderült, hogy hazudott, 5 évvel később, és a mai napig is.

Este hazamegyek, és rákérdezek, hogy a gyerekek mostak-e fogat. Mindig "igen" a válasz, és sokszor kiderül, hogy ez is hazugság.

A gyerekek kaptak jegyet? "nem", pedig igen.

Sorolhatnám reggelig...

2017. aug. 13. 02:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk bocs, de az miért hazugság, hogy elfelejtette? ÉN is elfelejtek mindent, hiába teszek figyelmeztető jeleket a táskámba, vagy papír cetlis listát. Szerintem ez hülyeség. Lehet, hogy más dolgokat is túlreagálsz. Persze ettől még bosszantó, de akkor is...a gyerekek nagy része füllent az iskolai jegyek miatt. Pláne ha szidást kapnak otthon. Vagy ha vele már megbeszélték, úgy érzik, szóltak, neked már nem kell mert te vagy az, aki, a bolhából elefántot csinál. Nem mondom hogy nincs igazad, mert éppen lehet is, de az is lehet hogy üldözési mániád van.
2017. aug. 13. 06:15
 16/17 anonim ***** válasza:
a gyerekek mostak-e fogat kérdés végülis jó kérdés, de én pl ilyet nem szoktam kérdezni, csak egyszerűen leellenőrzöm. A jegykapás kérdése külön témakörbe kerülhetne tekintve hogy elektronikus ellenőrző van. ha meg zavart, hogy pasija volt melletted akkor ezt tényleg meg kell beszélni és nem itt rinyálni miatta.
2017. aug. 13. 06:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz.

Itt is ez van, csak én vagyok az anya.

Hazudik a férjem meg a gyerekek is.

Nekik ez természetes.

Az a baj, hogy ők élik az életüket nélküled.

Én biztos, hogy itthagyom őket, amint lehetőségem lesz rá. Ők már felnőttek.

Apjuk csajozik, abban is falaznak nekik.

Te sem tudhatod, ameddig dolgozol miket hazudik rólad a feleséged.

A gyereknek is.

Ráadásul amikor hazudnak nekem még össze néznek hogy ezt is bevettem.

2019. okt. 28. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!