Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van, hogy 22:00kor lejárt a férjem műszakja, és még nincs itthon? Mit tennétek a helyemben?
Szerintem igazad van kérdező. Egy kapcsolatban alapnak kellene lennie ( ha nem csak dugópajtik vagytok, hanem rendes pàr akik szeretik tisztelik egymàst) hogy felhívod a màsikat, ha később mész haza, hogy ne aggódjon , hogy tudja: nem egy busz vasalt ki, csak kèsel mert haverokkal vagy vagy valami. Engem is szokott hívni mindig a férjem ha 10 percet késik a vonata akkor is. Èjszakàra pedig sosem marad ki.
Csak az a probléma , hogy a párodat egyàltalàn nem érdekli az aggodalmad. A legalapvetőbb tiszteletet sem adja meg neked.
Ne oktasd ki csak beszélj vele ha hazaér. Ha nem èrt veled egyet , nem akar vàltoztatni , akkor te sem kell hogy az orràra kösd hogy hova és kivel mèsz , merre jàrsz.. Ennyi.
Nincs rendben. Az én párom is dolgozik délutános műszakban, de mindig felhív, vagy fb-n megbeszéljük előre, hogy elmennek valahová a haverjaival, akikkel együtt dolgozik. Nem szúrja ki a szemem egy SMS-el, bár igazából az sem lenne gond, de így még inkább érezteti, hogy nem szar le.
Ha szó nélkül így kimaradna, nem tetszene, én se csinálok ilyent soha,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!