Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendben van, hogy 22:00kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van, hogy 22:00kor lejárt a férjem műszakja, és még nincs itthon? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
22:00kor vége a műszaknak,22:30kor itthon szokott lenni.Most 23:17van.Faceebookján láttam,hogy a haverja ma írt neki,hogy találkozzanak.Férjem utolsó bejelentkezése 22:15kor volt.Legalább annyit irhatott volna nekem,hogy később jön haza stb.Azt se tudom hol van.
2017. aug. 4. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
*kimaradozik-e
2017. aug. 5. 01:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van kérdező. Egy kapcsolatban alapnak kellene lennie ( ha nem csak dugópajtik vagytok, hanem rendes pàr akik szeretik tisztelik egymàst) hogy felhívod a màsikat, ha később mész haza, hogy ne aggódjon , hogy tudja: nem egy busz vasalt ki, csak kèsel mert haverokkal vagy vagy valami. Engem is szokott hívni mindig a férjem ha 10 percet késik a vonata akkor is. Èjszakàra pedig sosem marad ki.

Csak az a probléma , hogy a párodat egyàltalàn nem érdekli az aggodalmad. A legalapvetőbb tiszteletet sem adja meg neked.

Ne oktasd ki csak beszélj vele ha hazaér. Ha nem èrt veled egyet , nem akar vàltoztatni , akkor te sem kell hogy az orràra kösd hogy hova és kivel mèsz , merre jàrsz.. Ennyi.

2017. aug. 5. 11:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a magyarázat?
2017. aug. 5. 11:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gyakoriznék, hanem venném a telefont, és felhívnám. Mar csak azért is, tudjam, nem esett baja. És ha csak a haverjával találkozott, és nekem nem szólt, akkor már teefonon lecseszném, hogy miért nem szólt.
2017. aug. 5. 11:26
 15/21 anonim ***** válasza:
7%
Leszoktam a féltékenykedésről,de ennek szerintem kamu szaga van.Kíváncsi lennék,mit mondott,mikor haza esett.
2017. aug. 5. 13:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az SMS is olyan hogy azt ír benne amit akar....
2017. aug. 5. 15:13
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Nincs rendben. Az én párom is dolgozik délutános műszakban, de mindig felhív, vagy fb-n megbeszéljük előre, hogy elmennek valahová a haverjaival, akikkel együtt dolgozik. Nem szúrja ki a szemem egy SMS-el, bár igazából az sem lenne gond, de így még inkább érezteti, hogy nem szar le.

Ha szó nélkül így kimaradna, nem tetszene, én se csinálok ilyent soha,.

2017. aug. 5. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Én elgondolkoznék, együtt akarok-e lenni olyannal, akinek ennyire nem vagyok fontos, hogy egy tetves "késöbb jövök, ne aggodj" sms-t küldjön.
2017. aug. 5. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Kiderült hol volt?
2017. aug. 6. 13:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet megiszik pár sört a haverjaival.:) Mért kell mindjárt a megcsalásra gondolni? Ennyire nem tartod magad jó nőnek, vagy mi?
2017. aug. 7. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!