Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy feleség félrelép a házasságban, az miért kevésbé elítélendő, mint amikor a férj teszi ezt?
Sok nő meg azt mondja, hogy a férfiak esetében elnézőbb a társadalom, mert hát a "vadászösztön", stb..
Én mindkét nemnél ugyanolyan aljasságnak tartom.
Szerintem pont, hogy a férfiaknak jobban elnézik, mert "vadászösztön", meg "a férfi biológiailag nem monogámiára van kódolva", meg hát biztos a feleség elhízott meg nem törődött szegénykével, sőt, még a s***gből szájba se volt neki oké, márpedig ez teljesen feljogosítja a megcsalásra. :D
Szerintem mindkét nemtől egyformán érthetetlen és gerinctelen.
Mindkét nemnél egyformàn gerinctelen és undorító a megcsalàs. A pasik kifogàsa szokott az lenni, hogy ők csak férfiak, beléjük van kódolva bla bla bla. Sok sok üres duma. De ha az ilyenek feleségei hűtlenek akkor bezzeg ők minden qurvànak el vannak mondva...
Aki megcsalja a pàrjàt az egyszerűen nem szereti, nem tiszteli sem tàrsként sem emberként. Szàndékos megalàzàs ez és gusztustalan patkàny dolog. Se férfinak se nőnek nincs erre mentség.
Itt nem arról van szó, hogy valaki több emberrel fekszik le, többet "szeret". Itt arról van szó, hogy valaki aljas féreg módjára hazudik a párjának.
A nyitott kapcsolat tök szuper, ha mindkét fél elfogadja. A pofátlan hazudozás viszont nem értem, hogy fér bele abba, hogy valaki "szeret" valakit.
" az ember nem monogám és magántulajdon, meg szeretet adni jó és szebb lenne a világ"
Gondolom az a kisgyerekes anyuka is érzi a szeretetet, akinek a férje épp valami új bigével hentereg, amíg ő otthon van a beteg gyerekével.
Az anyuka is felhívhat férfit magához ez nem egyoldalú.
Azért van tele pofátlan hazudozókkal a világ, mert ilyen társadalmi rendszert építettünk fel.
Holmiglan-holtodiglan az elvárás, de pá év múlva már nem foglalkoznak a párok egymással, főleg nem ha gyerek is lesz... Nyitott kapcsolat nem sok lesz a világban, mert inkább titokban félre megyünk, mert ilyen az emberiség.
Ismertem egy hölgyet, ő feldobta a párjának, hogy legyenek nyitott kapcsolatban, majd nem tetszett neki, hogy a párja is más nőknek szeretetet ad. Vissza vonatta a nyitott kapcsolatot, de ő a mai napig cserélgeti a titkos szeretőit...Ne ez a képmutató társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!