Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vontatok már be 3. embert? Kit? Milyen volt?
Idegent vontunk be, hosszú párkapcsolatban.
Jó élmény volt... kiéltem a fantáziám...de jobb kettesben...ott megmarad a varázs.
Ez ilyen utolsó megmentési kísérlet egy xar házasságban, ahol a szex se működik?
A legtöbb esetben csak az egyik fél vágyik erre, a másik meg inkább csak belemegy. Ettől még lehet, hogy mindketten pocsékul érzitek magatokat utána.
Az ilyen esetben két dolog változtat meg mindent: ha jó volt, meg ha nem volt jó.
A leggyakoribb, hogy megadja az utolsó lökést a haldokló kapcsolat lezárására. Egyszerűen túl sok indulatot vált ki, ha látod mással szexelni azt, aki veled már nem élvezi.
Jó házasságot kockára tenni egy szexuális fantázia miatt meg a legnagyobb ostobaság.
Sose értettem a többes szexet párkapcsolatban, házasságban.
Erre én is vágyom de nem tudnék bele menni. Ott halnák meg ha a párom más nővel... én másik férfihoz hozzá se tudnék nyúlni. Nem, nem vagyok gátlásos, nem erről van szó, hanem az érzelmi háttérről.
De igaz, ez a ti dolgotok. Azt csináltok ami jól esik. Csak nem értem miért jó ez?
Ez csak a harmadiknak jó,hisz ő lesz az "új hús" , ha fèrfi, ha nő. Aztán a pár úgyis ott marad egymásnak a szr èletükkel, amit ideig-òráig megmozgatott egy 3.
Pár tagjakènt soha nem mennèk bele, csak függetlenkènt ès harmadikként!
Soha!!!ez tulajdonkeppen megcsalas...megha kozos megegyezes alapjan megy.
Egy PAR - kapcsolat par azaz ket emberbol all ..nem 3...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!