Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vissza mehetnétek az időben hogy valamit másképp csináljatok meddig mennétek és miért?
1999 szeptemberébe mennék vissza, és igent mondanék annak a lánynak, amikor megkérdezte, járnék-e vele...
Itt bsztam el a dolgot keményen, és azóta is bűnhődök érte.
2012. nyarára mennék vissza. Kezdeményeznék a lánynál, akit akkor ismertem meg és aki később az osztálytársam lett, de soha nem mondtam el neki, hogy tetszik nekem és szeretem.
2014. szeptemberébe mennék vissza, nemet mondanék a másik lánynak, aki csak búfelejtésből akart velem összejönni és akivel én azért jöttem össze, mert féltem, hogy jobbat nem találok már. (Kár volt belemenni, mai napig félek a szerelemtől emiatt az egy rossz élmény miatt)
Általános iskola negyedik osztályba mennék vissza. Határozottabb lennék és jobban vegyülnék az osztállyal. Nem beszélném le magam a nyári táborról, mondván hogy drága és ezzel segítek a szüleimen, ha nem "nyavalygok minden sz@rért." Ki tudja, lehet ma lennének gyerekkori barátaim.
2013. nyarára mennék vissza. Akkor érezten úgy először, hogy megtaláltam a saját utam. Egész nyáron a témával foglalkoztam, de a szüleimnek nem tetszett. Számos vitánk volt emiatt. Ha visszamehetnék, magabiztosabban védeném az igazam. Nem hagynám annyiban a dolgot. Kiállnék az első saját, önálló döntésem mellett és nem hagynám abba, csak hogy ne legyen konfliktus belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!