Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem lefeküdt a fiunk barátnőjével?
Nekem a férjem anyámmal kavart, vagy fordítva, sosem fogom megtudni ki kezdte...lényeg hogy el akartak zavarni otthonról, volt balhé, tettlegesség is egyik sem vallotta be ...egyszer visszafordultunk korábban a gyerekkel akkor jött ki a szobájából.....onnantól méla kuss mit is csináltak..
A férjemtől elváltam de anyámtól nem tudtam, egész életemben meg fogom vetni bármit csináljon is bárhogy is próbál így tíz évvel az eset után jófej lenni:((((((
Sajnos ő mindig kikapós volt. Én meg pont az ellentéte mondjuk nehéz is így társat találnom, időnként alaposan mellélövök..:D
Nem lehet feldolgozni, hápogni lehet magadban max. milyen alulvezérelt emberek vannak. Szerintem ez keményebb mint a Te sztorid ott a gyereket sajnálom de nagyon!! persze, téged is..
Előző írt jókat hallgass rá..!
Sok szerencsét, és találj egy rendes embert magadnak azt kívánom..!
Jezusom,nem terek magamhoz...;(
Ha nem kamu a kerdes,nagyon sajnallak...
A ferjed duplan gerinctelen.
Tehozzad hutlen volt,de a fiat is megcsalta...egy jelltelen senki...
En bocsatottam mar meg megcsalast,de ez nem az az eset...
Sajnalom nagyon,ezen nehez lesz tullepned.
A fiad tudja mar???
Sok erot kivanok.
Előző: " a fiamtól tudom, mert bevallotta neki a barátnője és nyilván azonnal szakítottak"
Egyébként simán el tudom képzelni, hogy a kiscsaj ki akart szúrni a fiaddal és behazudta az egészet.
Véget akart vetni a kapcsolatnak és azt akarta, hogy a fiad szenvedjen - össze is jött neki. :(
A részletek ismerete nélkül nem akarom a férjed mentegetni, de bőven elképzelhető ez is.
Van ilyen: Apósom Sógornőmmel feküdt le... szerintetek? Szintén kisebbik fiú barátnője.
Agyunka eldobtuk. Hányinger. Válás megvolt. Azóta nem igazán tartjuk annyira szorosan vele a kapcsolatot. Karácsony és szülinapok, de semmi több.
Szóval nem feltétlen kamu. Személyesen volt ilyen a mi családunkban is. Egyszerűen Apósom kénytelen kordában tartani a farkát.
#18!
Arról nem tudunk, hogy bevallotta-e a férj.
Abból indultam ki, hogy ha bevallotta volna, akkor azt is leírta volna a hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!