Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben hogyan vennétek fel a párom nevét?
Lehet fura kérdés, de nem tudom eldönteni. Az esküvőnk nem sokára lesz és szeretném a nevét viselni, csak sehogy sem tetszik igazán.
Szerencsére gyakori mindkettőnk neve, remélem nem törlik a kérdésemet, amiért kiírom.
A vőlegényem Molnár Dávid, az én nevem Tóth Regina. Nekem legjobban Molnár-Tóth Regina vagy a Molnár Regina tetszene, de a két R egymás után nem túl szerencsés. A vőlegényem viszont szeretné, hogy benne legyen a "né", hogy nehogy azt higyjék testvérek vagyunk :D
Így marad a Molnár Dávidné vagy a Molnárné Tóth Regina. Inkább az utóbbira hajlok, de ha van más verzió is akkor nyugodtan írjátok meg.
Köszi a segítséget! :)
A Molnár- Tóth Regina szerintem a legrosszabb. Akkor már sokkal inkább Molnárné Tóth Regina vagy Molnár Regina.
Nekem a "né" nélkül felvett név a saját családnévvel nagyon furcsa.
Szerintem a leglogikusabb elhagyni az ósdi nézést és legyél simán Molnár Regina. Miért ne lenne szerencsés? Semmi gond nincs vele. Akkora ostobaság ez a testvér hülyeség. Ha kézen fogva mentek meg milyenek, ki hinné azt?
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!