Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Már nem akarok hozzámenni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem akarok hozzámenni. Hogy mondjam el, hogy ne én legyek a szemét?

Figyelt kérdés
A párom megkérte a kezemet kb másfél évvel ezelőtt,örömmel mondtam neki igent, nagyon szerelmes voltam belé. Már nem akarok hozzámenni, nem vagyok szerelmes. Tavasszal lenne az esküvőnk amúgy, ő 31, én 23 vagyok.Szeretem őt, mint embert. Soha nincsenek rossz pillanataink, mindent meg tudunk beszélni. Tudom, hogy ha most elhagynám, akkor ő teljesen összetörne, ezt nem szeretném, nagyon sokat jelent nekem, boldognak akarom látni. A családom is utálna, nagyon szeretik a páromat. Kényelmes életem lenne mellette valószínűleg, nem lennének gondok, de nem tudom elengedni a lángoló szerelmet. Szégyen nem szégyen, csaltam már meg, de nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás. Össze vagyok zavarodva, nem tudom hogyan tudnám ezt a legjobban megoldani.
2017. jún. 8. 10:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Én csak a vőlegényedet sajnálom, hogy teljesen félreismerte a menyasszonyát és még mindig abban a hitben él, hogy tervezhet veled komolyan.

Kérdezd meg a szüleidet, hogy közöttük lángol-e a szerelem úgy mint amikor fiatalok vagy tinik voltak.

Szerintem ne húzd az idejét, inkább szakítsd most tisztességgel, de az egész kérdésed maga a mentegetőzés és még ezek után te érzed magad rosszul és csak a kibúvókat keresed. Elég... inkább nem írok rá jelzőt, milyen nő vagy.

2017. jún. 8. 11:42
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Egyetértek az előttem szólókkal. Jobb lesz a srácnak nélküled. Ha van benned még egy szemermyi jóérzés akkor szakítasz vele. Ezzel teszel jót vele. Már igy is egy szemét rib.c vagy, úgyhogy de nem mindegy, hogy az egész életét elcseszed vagy elég volt.
2017. jún. 8. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálatból ne menj hozzá.

Minél hamarabb mondd el neki, hogy részedről vége. Jobb most szétmenni, mint plusz 5 év kínlódás után.

A családod, ismerőseid véleménye miért érdekel?

Ez a te életed!

2017. jún. 8. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

"Tudom, hogy ha most elhagynám, akkor ő teljesen összetörne"

Üntyürüpüntyürüm szegéééééééény. És akkor magadra már nem kell tekintettel lenned? Élnél mellette boldogtalanul, csak hogy ő boldog legyen? Ezzel ártanál neki a legnagyobbat. Hogy megjátszod a szerelmest, közben pedig csak hazudsz.

2017. jún. 8. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

"hogy ne én legyek a szemét"

De hiszen az vagy. Hitegeted, megcsalod. Utolsó senkiházi vagy. Ne aggódj, amint megtudja, mit műveltél, először összetörik, de visszagondolva örülni fog, hogy megszabadult tőled. Nem kell sajnálkozni, ő boldog lesz nélküled.

2017. jún. 8. 21:02
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Az lenne a legjobb, ha elhagynád, pont.

Szarni mindenkibe, de add már meg neki az esélyt, hogy olyasvalakivel legyen, aki szereti!

2017. jún. 9. 09:48
 17/22 anonim ***** válasza:
10%
Menj hozzá, ne állj meg. És ha többet nem lesz lehetőséged hasonló férfira, aki szeret és el akar venni? Vagy házasságra? érett párkapcsolatra? Össze vagy zavarodva, oké, az nem old meg semmit. Az hogy nem tudod elengedni a lángoló szerelmet szép dolog, de van jelenleg lángoló szerelem benned valaki iránt? A még nem létezőért a létezőt nem cseréli normális ember. Különben a megcsalás más dolog, vagy tudsz uralkodni magadon vagy nem. Uralkodj magadon, aztán nem kell hozzácsapni hogy szégyen nem szégyen megtörtént, mert nem történt meg. A történet rémegyszerű: te azt hiszed, de a valóságban nincs mit veszítened egy esetleges házasságtól sem a pároddal az életben. Legrosszabb esetben meghalsz, márpedig születésed pillanatában elindultál oda, azért felesleges nem belevágni egy dologba mert bizonytalan vagy. Amíg nincs más terved konkrétan addig én nem adnám fel.
2017. jún. 9. 18:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Szépen egyszerűen mondd meg neki, hogy te már nem szeretnéd a házasságot. Túl fogja élni, a rokonság is.

Jól látod, az a megcsalósdi dolog nem egy megoldás.

2017. jún. 9. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb és egyértelműbben közlöd vele, hogy szakítasz, annál jobb. Attól még nem vagy szemét, hogy már nem akarsz hozzámenni. Pont erre volt való a jegyesség ideje. Lehetőség egy utolsó, felelősségteljes megfontolásra.Ne olyan maszlaggal állj elő, hogy "neked még korai a házasság", meg hogy "mint embert továbbra is szereted", egyszerűen szakíts vele, mondd meg, hogy rájöttél, mégsem vele akarod leélni az életedet. Sajnálod, hogy neki ez fáj, de ez az igazság. Ezután fordíts hátat, és menj el.

Ne mondd el neki, hogy megcsaltad, ezzel tényleg fölöslegesen bántanád, és csak a saját lelkiismereteden könnyítenél vele, ha eljátszod az "őszinte, becsületes" lányt. Ráadásul esetleg megbocsát neked, pedig te szakítani akarsz. Legközelebb a félrelépés előtt legyél becsületes és őszinte, ezt az ügyet pedig temesd el magadban, és tanulj belőle.

2017. jún. 11. 23:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Tudod tőletek lesznek ilyen szemetek a rendes pasik !Amit most tettél az megbocsàthatatlan a következménye az ha szakitasz vele és elhagyod hogyha még is talàl egy nàlad sokkal rendesebb lànyt majd vele lessz szemét mert már csalódott egy hatalmasat !Mindenesetre legyél vele őszinte !
2017. jún. 12. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!