Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megeri ez a kapcsolat igy?
Ezért nem kell elvált pasival összejönni annak aki szeretne házasságban élni. A legtöbb megkeseredett, csalódott, és a jelenlegi párjára vetíti ki az exe okozta sérelmeket. Azt is, hogy el kellett válnia.
Nem illetek össze, más a jövőképetek, nincs értelme. Én pl össze sem jöttem volna vele. Ha nem lenne ellenére egy újabb házasság akkor sem, mert én azt szerettem volna, ha olyan férfival házasodom össze akinek szintén első a házasságunk.
Ez a Te reszedrol szerintem ugyanugy onzoseg mint az Overol. Nem akar hazasodni, valoszinuleg azert mert attol fel, ami az elozo hazassaganal is tortent- ellaposodott a kapcsolat es egy szuper dologbol egy katasztrofa valt. Nem ugyanazt keresitek, eloszor probalj azert meg Vele leulni es megbeszelni, hogy szeretned, ha atgondolna. Viszont egy dolgot ne felejts el- hazassagi problema eseten lehet menne az "en megmondtam elore..", arrol nem is beszelve, hogy bennem megfogalmazodik az a kerdes is, hogy jol sulhet-e el ez, ha erolteted.... (irtad, hogy nem mondtad sosem, hogy vegyen el csak celozgattal: most vagy annyira sotet, hogy nem vette a lapot, aztan majd par honap/ev mulva mikor osszepakolsz, akkor annyit mond, hogy miert nem mondtad?- de ezt nem hiszem. Vagy a masodik eset, a celozgatasokbol leesett Neki es ez valamelyest frusztralja...)
Ha nem ugyanazt keresitek akkor barmennyire is szeret- semmi keresni valotok egymas mellett. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!