Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt mennyire tolerálnátok?
Ez a 10 pontos kérdés.
Mert eddig nem tehettem meg,hogy lelépjek. Nem volt munkám,pici volt a gyerek.
Egy jó ideje ilyen. Előtte,mikor tudta,hogy nincs lehetőségem lelépni,mindig bántott szóval. Meghíztam betegség miatt. Ő ezt nem hiszi el,szerinte egy lusta,semmirevaló,kövér bálna vagyok, aki életképtelen,egyedül semmire nem képes.
Fú, nagyon sajnálom.
Őszintén szólva lehet szóra sem érdemes az ilyen férfi és lelépnék a helyedben a szülőkhöz, ha lehetséges. :/
Nagyon gáz, hogy ennyire levegőnek néz. próbáld meg ignorálni és csak magaddal és a gyerkőccel foglalkozz!
Ha van hova menned, szerintem ne varj tovabb. Amikor igy elmegy, csak annyit irj neki egy kis cetlire, hogy "B*szd meg".
:D (csak a szep szokincsert).
Hagyd a francba kedve Kérdező ezt a barmot!
Ti úgysem fogtok együtt megöregedni és csak folyik ki az életed a kezedből, mint a homok.
Ráadásul a boldogtalanság is hizlal egyeseket, ... engem is annak idején, míg nem változtattam.
Lehet hogy ő fogást tall rajtad, de én komolyan annyira levegőnek nézném, hogy válaszra se méltatnám. Majd szépen csinál magának kaját, főz, mos magára, ha annyira kivetnivalója van a dolgaiddal kapcsolatban. Szánalmas férfi, no comment.
Kezdj el szépen berendezkedni egy szép nyugodt élethez a kicsivel, ő legalább szeret téged és szüksége is van rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!