Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeeintetek gáz, ha amikor anyukám és a tesóm meglátogat minket és a 2 hónapos kislányunkat egy hétvégére, hazaküldöm a férjemet a szüleihez?
Figyelt kérdés
A baba előtt is előfordult, hogy külön töltöttünk hétvégéket, illetve hétköznap is előfordult, hogy a szüleinél töltött 1-1 éjszakát. Ők is Budapesten élnek, tőlünk egy fél órára busszal. A barátnőm szerint ez a szitu gáz. Főleg, mert hallottam, hogy egy haverjának mondja a telefonban, hogy "kimenőt kapott". Kicsit elbizonytalanodtam.2017. márc. 19. 10:15
11/18 A kérdező kommentje:
Nos, azt is el kell mondanom, hogy a mapokban kiderült, hogy megcsalt. Még mielőtt terhes lettem. De csak egyszer. És konkrét szex nem történt, de kézzel és szájjal végezhető műveletek annál inkább. Szerinte ez nem megcsalás, mert konkrét szex csak velem volt. És szerinte ennyi év után (10), normális, ha kevésbé kíván engem, mint anno. De engem szeret. Ez most komoly??? Más is járt már így??? :(
2017. márc. 23. 12:50
12/18 anonim válasza:
Mért ment el és te mért küldted el, akár egész hétvégére, ha jött a családod? Akkor, mégsincsen a családoddal annyira joban?
13/18 anonim válasza:
Miért csinált gyereket, ha megunt?
15/18 anonim válasza:
Mármint, úgy mikor, hogy milyan apropóból, miért éppen most. :)
16/18 A kérdező kommentje:
10 év alatt sose néztem bele a telefonjába, pedig mindig elöl hagyta. Most valamiért késztetést éreztem és megtaláltam a csajjal váltott viber üzeneteit, amiből elég sok minden kiderült. Többek között az is, hogy amikor elkezdtünk dolgozni a babán, akkor szakított a csajjal. Aztán próbálkozott még nála, de a csaj elküldte. Na ekkor vontam kérdőre.
2017. márc. 26. 16:39
17/18 anonim válasza:
Akkor nem rajta múlt, hanem a lányon?
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a lányon. És az egész viszonyt is a férjem kezdeményezte.
2017. márc. 26. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!