Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyen 3 év házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen 3 év házasság után a férjem velem?

Figyelt kérdés
Ha vosszemlékszem a kapcsolatunkra, sose volt az a nagy lángolás, de heti egy együttlét azért mindig volt köztünk. Manapság, sőt az utóbbi 1,5-2 évben kb jó ha havi egyszer van köztünk vmi,de az is olyan, hogy semmi előjáték és max 5perc az egész. Sose csalnám meg, de már úgy érzem, hogy kezdek megbolondulni. Szép, normális, igényes nőnek tartom magam és fogalmam sincs,hogy miért távolodik el ennyire tőlem. Próbáltam már ezt vele megbeszélni, de nem érdekli...azzal jön,hogy mit foglalkozok én a szexel, az a legnagyobb problémám?? Beszélgetni alig szoktunk, mert vagy a telefonján játszik, vagy focimeccset néz a tv-ben. Egyre jobban eluralkodik rajtam a boldogtalanság. Megcsalni tuti nem csal meg,ebben biztos vagyok. 26 éves vagyok és annyira borzasztó ebbe belegondolni, hogy nekem már nem lehet jó a házas életem,mert ő változni nem fog, meg hát milyen az, ha már többszöri figyelmeztetésre se csinálja azt ami nekem jó lenne.Annyiszor csináltam már olyat pl hogy próbátam kicsit romantikusabb lenni, vettem szép hálóinget, de nem érdekelte, max csak annyit mondott, hogy szép. Vagy egy gyertyafényes fürdőzés...azt meg egy az egyben elutasította, hogy nincs kedve nyomorogni a kádban velem. (hozzáteszem hogy 2 személyes sarokkádunk van) Én 26 vagyok a férjem 35.

2017. febr. 22. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi az esély,hogy változni fog.

Én azért adnék neki egy esélyt, leülnék vele és őszintén elmondanám,hogy mi a gondom a szexszel(a minőségével és a gyakoriságával).Valamint azt is elmondanám,hogy nagyon zavar,hogy inkább játszik,tv-zik,telefonozik,mint hogy velem beszélgessen kicsit. Ha ez így megy tovább, nem hajlandó változtatni,akkor hagyd el,add be a válást és költözz el.

Nagyon fiatal vagy még(a korosztályod nagy része még nem is volt házas), nem vagy lemaradva semmiről.

Nagyon kár lenne benne maradni egy ilyen kapcsolatba szerintem.

Egy házasság elvileg életünk végéig tart. Jó eséllyel még 60, akár 70 éved is van hátra..Vagy több.Emellett az ember mellett akarod eltölteni?

Jól írta valaki,hogy se nem testileg,se nem lelkileg nem kielégitő számodra ez..

Én adnék egy utolsó esélyt,ha látom hogy próbálkozik és igyekszik többet foglalkozni velem és a szex során is próbálkozik, nem csak a saját érdekét nézi ezentúl, akkor oké.De ha semmit nem változik,esetleg csak kigúnyol,mert szólni mertél,hogy mik a gondjaid,akkor ott kell hagyni a fenébe..

Sok férfi van,aki képes tisztelni a párját és igyekszik megadni neki mindent(lelkileg és testileg is)...Te is találnál ilyet biztosan.

2017. febr. 22. 18:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is majdnem 35 éves férfi vagyok de én simán igényelném a napi vagy minden másnapi szexet, romantikát, fürdőkádas dolog is jól hangzik :) és még nekem sarokkádam sincsen.

Szóval ez emberfüggő.

Nem passzolnak az igényeitek.

Szenvedhetsz még mellette pár évet, vagy akár egy életet, de minek?

2017. febr. 22. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Nő vagyok. Sajnos két ilyen kapcsolatba -egyik házasság - is belefutottam. Nem tanultam az elsőből. Vki jól írta itt, a szexben csak lecsapódnak a problémák. Hogy ilyen hamar elojott, az lehet az oka, hogy sosem szeretett, tisztelt, kivant igazan. Most pedig kizártnak tartom, hogy szeretne egy kicsit is. Egy egészséges fiatal férfi, ha kicsit is szereti a párját, meg akkor is ha az átlagnál kisebb libidóval rendelkezik - mert ez is egyen függő - heti 2-3szor kb biztosan szeretkezne a fiatal feleségével házasságuk első par évében főleg.

Ami most van nem a re hibad, a valas nem a te kudarcot lenne, lesz, ne úgy fogd fel. Es igy talán könnyebb lesz kilepni. Szeresd magad, ne hagyd, hogy addig legyél ebben a házasságban, amig egy megkeseredett no leszel nulla önbecsüléssel.

2017. márc. 1. 04:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez a leültetősdi megbeszélni teljesen rossz. Ha eddig nem vágyakozott itánad, majd egy alapos lelkizés után fog? A vágy nem igy működik. Minden egyéb problémára igaz, hogy le kell ülni megbeszélni de a szex pont nem ilyen. Mi lehet a vége ennek beszélgetésnek, megigéri, higy ezentúl szerelmesebb lesz beléd? Meg mostantól vágyakozóbban fog viselkedni? ( hát drágám, ha ezt szeretnéd akkor mostantól jobban igyekszem, hog kívánjalak..?)

Ezen nincs mit elemezgetni kettesben, cselekedni kell.

1., feltűnően jókedvű leszel pár napig és nem macerálod semmiért, nem bunkózol vagy nyafogsz, kb mintha lakótárs haver lenne,, álmodozóan nézel ki a fejedből, hóbortos, feledékeny, majd elmész a barátnőkkel kiruccanni táncolni vagy egy hétvégére, közben nem hivogatjátok egymást ill ha hív, később hívod visszs és kedves de haveri szintű és rövidségű telefonok mert nem érsz rá és nincs harag de bocsi megyünk a csajokkal

2., kersel magadnak valami új hobbit amibe ha akar beszáll de semmiképp se Te hozd fel, Te csak érezd jól magad benne

3., ha ettől nem jön meg a kedve hódítani, pl romantikázni, szexelni stb azaz nem veszi a lapot, hogy kéne valamit tennie, akkor egyszerűen ezek a vágyak, izzás már nem visszahozható, akármennyi alkalommal ülteted le megbeszélni, higy miért nem áll fel neki Rád, kieröltetni nem lehet a beindulást se belebeszélni valakibe, vagy kicsalogatod azzal, hogy laza vagy és egy lépést távolodsz tőle, hogy neki kelljen közelebb lépnie, hogy egy kicsit jobban észrevegyen, becsüljön, de ha nem lép akkor lusta és sose fog tenni semmit pláne komolyabbat érted.

De: nem megcsalni, nem gyereket csinálni!

2017. márc. 22. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Pontosabban a szex technikai részét meg lehet beszélnii, sőt kell is, h ezt szeretem ezt nem, stb de maga a vágykeltés nem megy vezényszóra
2017. márc. 22. 20:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, leírod mi történt az elmúlt egy hónapban?
2017. márc. 23. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!