Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a férjem háttérbe szorít az anyjával szemben. Mert azt mondta, hogy az anyja fontosabb mint én? Szerintetek váljak el tőle? Pedig én még szeretem.
Nem hiszem, hogy sokat tehetsz. Ha ezt így kerek perec kimondta akkor csak két dolgot tehetsz. Megelégedsz a második hellyel vagy keresel olyat, aki értékel (vagy egy árva gyereket XD )
Én pont ezért szakítottam egy barátommal 3 év után. Most a vőlegényemnek én vagyok az első, házasság után meg főleg és nekem is ő.
Azért el tudom képzelni a jelenetet. A kérdező veszekszik, számon kér, ideges, mindent a férje fejéhez vág, a végén jön az aduász, hogy ugye az anyád fontosabb, mint én? Nah, erre válaszoljon valaki, akinek már felcseszték előtte az agyát.
Még véletlenül sem volt példa írva arra, hogy ez miben nyilvánul meg. Hogy naponta minden estét az anyjánál tölt a férj, vagy egy bizonyos, fontos dologban segített, mikor a kérdező moziba akart éppen menni. Nem véletlen nincs példa, biztos piszlicsáré dolgok, a kérdező meg hisztis.
(Ja, most tuti jönni fog valami elrettentő példa :))
N
Vagy megszokod a màsodik helyet, és maradsz anyuci pici fiacskàjàval, vagy keresel olyat akinek te vagy az első. Màs választàs nem nagyon van.
Egyébként olyan nincs, hogy ennek koràbban nem voltak jelei, max nem vetted észre. Ez pedig a te sarad.
A gyerekkel mi van? Terveztétek vagy becsúszott? A gyerek miatt vett el?
És ezt így ki is mondja?
Hát az elég gáz.
Már ha így érzi az is gáz,de még szóvá is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!